Vytisknout tuto stránku
út., 22. červen 2010 12:36

Sigma v úvodu přípravy prohrála s CSKA Moskva

Olomoučtí fotbalisté se utkali  s účastníkem Ligy mistrů, ruským velkoklubem CSKA Moskva. V rakouském Hollabrunu mu podlehli 1:2. Branky ruského celku vstřelili Mamajev a A.Berezuckij. Za Sigmu snižoval Petr.

 

Favoritem zápasu byl jednoznačně moskevský klub, byť ochuzen o pětici hráčů, kteří reprezentují na MS. Mezi nimi jsou například hvězdy Srbska Milos Krašič a Zoran Tošič nebo Chilan Gonzales. I přes tyto absence postavilo CSKA nesmírně silnou sestavu, včetně českých reprezentantů Necida a Kaloudy a několika hráčů Ruského národního týmu. V olomouckém dresu nastoupil poprvé po svém návratu Radim Kučera, který plnil úlohu dirigenta obrany. Podle trenéra Psotky  „debut“ odehrál více než obstojně. „Bez problémů. Myslím, že to zvládl. Plnil úlohu řídícího muže v naší obraně a zakládal dobře i útoky.“

Moskva svou dominanci na hřišti přetavila ve dva góly, zejména po technické a kombinační stránce hráči Sigmy zaostávali. Olomoucký kouč byl i přesto spokojen s defenzivní činností svého týmu „I když jsme dostali v prvním poločase jednu branku, tak musím pozitivně hodnotit defenzivu, soupeř si jinou šanci nevytvořil“, konstatoval krátce po zápase.

Branky: 61. Petr - 33. Mamajev, 60. A. Berezuckyj

SK Sigma: Lovásik (46. Blaha) - Janotka, Kučera 62. Dreksa), Škerle, Vepřek (62. Machalický) – Bajer (83. Šichor), Kaščák, Hořava - Petr, (83. Koutný) Šultes (77. Schulmeister J.), Hubník (68. Vašíček).

Trenér: Zdeněk Psotka.

CSKA: Cepčugov – Nababkin, A. Berezuckij, B. Berezuckij, Sčennikov (46. Vasianovič) – Aldonin (46. Rahimič), Semberas (76. Polov), Mamajev (61. Piljev), Sekou (76. Vasiljev) , Dzagojev (61. Kalouda) – Necid (76.Zabolotnyj)

Trenér: Leonid Sluckij.

Zobrazeno 3368 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:39
Kamil Polko
Pro psaní komentářů se přihlaste