Vytisknout tuto stránku
so., 2. leden 2021 19:15

Česká hvězda se stala prvním střelcem v Premier League za rok 2021

Tomáš Souček oslavuje gól proti Evertonu. Tomáš Souček oslavuje gól proti Evertonu. Zdroj: Reuters
Anglie - Ještě před rokem by si málokdo vsadil na to, že rodák z Havlíčkova Brodu bude stavebním kamenem základní jedenáctky jednoho z anglických týmů. Opak je ale pravdou. Tomáš Souček v Anglii řádí. Na Nový rok opět skóroval, tentokrát v zápase proti Evertonu, když se v 86. minutě nejrychleji zorientoval a dorazil míč do sítě.

Záložník West Hamu zažívá skvělou formu, vždyť na svém kontě má už 5 gólů a po zápase s Evertonem se posunul na první příčku klubové tabulky střelců, v celkové soutěži hájí 16. místo. Na jeho jméno se snesla vlna pochval, dokonce i od samotného trenéra klubu. Díky jeho „novoroční" trefě ztrácí West Ham pouze 3 body na třetí příčku. Také je to pro tým velká vzpruha, protože to byla první výhra za posledních 5 zápasů.

„Pro nás to znamená velké vítězství. Jsme šťastní, protože body jsou kvůli tabulce hodně důležité" komentoval 25letý reprezentant. 

Po vstřeleném gólu předvedli Souček s Vladimírem Coufalem, který rovněž odehrál celých 90. minut, originální oslavu, když spolu pomyslně houpali týden starou Coufalovu dceru Natálku.

Snad Český reprezentant v téhle formě bude pokračovat a naplní se přísloví ,,jak na Nový rok, tak po celý rok."

Zobrazeno 784 krát
Naposledy upraveno: ne., 10. leden 2021 21:08
Adam Kučatý

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste