Vytisknout tuto stránku
út., 22. listopad 2011 00:57

Přijďte se podívat na UP

V sobotu 26. listopadu 2011 pořádá Univerzita Palackého v Olomouci Den otevřených dvěří. Jde o druhou nejstarší univerzitu v České republice, jež se počtem svých studentů řadí k největším na našem území.

Navštívit můžete jakoukoli z osmi fakult, které jsou Vám k dispozici od deváté hodiny ranní do 14:00. Výjimkou je pouze Přírodovědecká fakulta. Tu můžete navštěvovat až do 15:00.

Pokud máte zájem dozvědět se o Vámi vybraném oboru na dané fakultě více, stačí se na ni dostavit a poslechnout si informační bloky, jejichž časy spolu s adresami všech budov naleznete na www.upol.cz.

Během prohlídky se dozvíte veškeré indormace o studiu, stravování, ubytování na kolejích, podmínkách přijímacího řízení apod. V případě zájmu si budete moci prohlédnout i učebny. Pokud budete mít dotaz, neváhejte se zeptat studijní referentky, která Vám ho jistě ráda zodpoví.

Pokud nemáte tento víkend čas, Univerzita nabízí další termín Dne otevřených dvěří, a to v pátek 20. ledna příštího roku. Tentokrát však kromě Právnické fakulty.

Zdroje:

http://www.upol.cz/aktualita/clanek/informace-a-prohlidky-uceben-univerzita-zve-na-den-otevrenych-dveri/

http://www.facebook.com/univerzita.palackeho#!/univerzita.palackeho?sk=info

http://www.upol.cz/skupiny/verejnosti-a-mediim/fotogalerie/

 

Zobrazeno 3284 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41
Barbora Svobodová
Pro psaní komentářů se přihlaste