Vytisknout tuto stránku
so., 26. listopad 2011 19:02

A je vymalováno!

Prago Union předvedli své nové album v úterý 22. listopadu v klubu S-cube. Nové skladby inspirované barvami a doprovázené instrumentální LIVE BAND stály za to, nicméně nováčka vtáhla do víru zábavy spíš atmosféra, kterou na podobných akcích vytváří spojení umělcova zpěvu a řevu publika, ve snaze zazpívat si spolu jednu ze starších pecek, jako je příznačně Pecka s Kurtem.

Přestože akce byla očekávaná a hlavně mezi fanoušky vyhlášená, lístky se daly sehnat i den před koncertem. Organizátoři sice hrozili omezeným počtem studentsky zvýhodněných vstupenek, i ty ale bylo možné koupit.

Oficiální začátek akce byl naplánován na 20:00, na hlavní umělce si však člověk musel tradičně počkat. Nicméně i to čekání stálo za to. Před vystoupením Kata a dalších z Prago Union publikum dostávala do nálady trojice Endru, Jen Hovorka a Jirka Vidasov. Hudba fanoušky naladila na tu správnou vlnu a koncert mohl začít.

Výkon „předskokanů“ hodnotí sama kapela na svých oficiálních stránkách – www.pragounion.cz , takto : „En.Dru s Jirkou Vidasovem a Jendou Hovorkou vařej neslýchanou atmošku. Takhle muzikální support jsme snad ještě neměli. Příjemná alternativa tradičním hrozičům, co ve svých textech vládnou světu, nejen rapu.“

Ten, kdo čekal barevnou scénu mohl být trochu zklamán. Logo kapely bylo stejně jako lístky černobílé, což ale v podstatě nebylo na škodu. Naopak černobílá scéna sofistikované písně pojmenované po barvách podtrhovala.

Kapela vystoupila přibližně před 250 fanoušky, pro které zde byla také možnost koupit si tričko, CD nebo odznak s logem Prago Union.
Celou akci zdokumentoval někdo koho na stránkách Prago nazývají Yogurt. Jeho foto support naleznete zde - http://www.pragounion.cz/2011/11/26/raholec-v-olomouci-s-cube-olomouc-22-11-2011/

Zdroj: www.pragounion.cz
Zobrazeno 3329 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41
Vanda Adlerová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste