Vytisknout tuto stránku
čt., 27. říjen 2016 01:11

Óčko oslaví 14. narozeniny stovkou nejvysílanějších videoklipů

Televize Óčko odvysílá Top 100 klipů Televize Óčko odvysílá Top 100 klipů Zdroj: ocko.tv
Praha - Diváci hudební televize Óčko si o státním svátku 28. října budou moci vychutnat top 100 českých a slovenských videoklipů, nejvysílanějších na Óčku za celou historii jeho existence. Televize totiž 27. října slaví přesně 14 let od svého vzniku, a tak se fanoušky rozhodla překvapit narozeninovým playlistem. Písničky do něj bude vybírat z více než 5500 různých českých a slovenských videoklipů, které od roku 2002 zařadila do svého programu.

„Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí české a slovenské hudební scény, kterou dlouhodobě podporujeme a nic na tom nehodláme měnit. Tento žebříček je takovým průřezem za celých čtrnáct let, kdy Óčko vysílá. Možná trochu naznačím, že na prvních dvou pozicích jsou dvě filmové písničky. Nechte se překvapit, které to budou,“ říká hudební boss ÓČKA, Michal Klein.

Vysílání 100 nejpřehrávanějších CZ&SK klipů za celou dobu existence Óčka začne v pátek v 10 hodin dopoledne a zaplní program až do 18 hodin do večera. Klipy stanice seřadí sestupně od stého do prvního, nejpopulárnější tedy zůstane až na konec. Na stránkách Óčka mohou diváci hlasovat v anketě mezi deseti písničkami a tipnout si, která z nich se ve výběru objeví na prvním místě.

Óčko je první česká hudební televize. Začala vysílat 27. října 2002 a to nejprve pod názvem Stanice O. Od května 2005 je součástí mediální skupiny MAFRA, a.s.. Do programu kromě hudebních videoklipů zařazuje také přímé přenosy nebo záznamy koncertů a hitparády. Každoročně také vyhlašuje Hudební ceny Óčka.

Zobrazeno 1888 krát
Naposledy upraveno: čt., 27. říjen 2016 21:16
Zuzana Příhodová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste