Vytisknout tuto stránku
st., 7. prosinec 2016 20:51

Pavel Callta a kapela Light & Love zahrají v Šumperku

Pavel Callta a duo Light & Love Pavel Callta a duo Light & Love Zdroj: Informuji.cz
Šumperk - V Kulturním domě v Šumperku 24. února v 19:30 zahraje kapela Light & Love a Pavel Callta s kapelou. Těšit se můžete na známé hity Naštěstí, Zrzka, Terapeut nebo od Light & Love Blueberry Sky, True Love a další známé hity. Lístky si můžete rezervovat na stránkách www.dksumpek.cz nebo na pokladně od 14 do 18 hodin přímo na místě, cena lísku je 190 korun.

Skupina Light & Love se inspirovala kapelami Greenpeace, Blink 182. Kapela vznikla v roce 2012. O rok později vystoupili žive s kapelou Bandzone Showcase. V roce 2015 vyšel první videoklip k písni Blueberry Sky, který se stal třetím nejhranějším songem v ČR, další skladba True Love se několikrát objevila v Óčko Tv. Na podzim roku 2015 se kapela vydala na turné s Voxelem a Sebastianem. Tento rok vyšla debutová deska Surrender to the stars. Hudba Light & Love je univerzální pop a duo se nebojí experimentovat. Chce také prorazit do zahraničí.

Pavel Callta pochází z České Lípy, vystudoval Konzervatoř Jaroslava Ježka, studium nedokončil. Ve svých deseti letech začal hrát na piano a trumpetu. Na dětském táboře se naučil hrát na kytaru. V roce 2011 zkusil štěstí v Československo má talent, dostal se až do semifinále. Pavel nevěděl, jakému hudebnímu stylu se má věnovat a přesto vydal své debutové album Momenty, které pokřtil s Lucií Bílou. Díky skladbám Zrzka, Naštěstí a Mami získal spoustu fanoušků a milionovou sledovanost na Youtube. Jeho novou skladbou je píseň Promiň, jejíž videoklip natočil společně se slavnou youtuberkou Shopaholic Nikol.

 

Zobrazeno 2409 krát
Naposledy upraveno: čt., 8. prosinec 2016 14:46
Nikola Orlitová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste