Vytisknout tuto stránku
čt., 9. únor 2017 01:53

Grammy 2017: Lady Gaga chystá duet s Metallicou

Lady Gaga s frontmanem skupiny Metallica Jamesem Hetfieldem. Lady Gaga s frontmanem skupiny Metallica Jamesem Hetfieldem. Zdroj: www.metro.co.uk
USA - Letošní 59. ročník prestižních hudebních cen s sebou přinese vystoupení, které by čekal opravdu jen málokdo. Už tuto neděli u příležitosti slavnostního předávání totiž spojí své síly americká popová hvězda Lady Gaga s neméně známou thrash-metalovou skupinou Metallicou a ukážou se spolu na jednom podiu. Fanoušci těchto naprosto rozdílných žánrových kategorií se tak mohou připravit na skutečně výjimečnou show. Přímý přenos navíc mohou sledovat i čeští diváci na kanálu ČT art.

Jak bude samotný duet vypadat zatím organizátoři přísně tají. Na sociálních sítích se však už vedou rozsáhlé debaty čí repertoár a jaké skladby zazní a většina uživatelů se přiklání k písním od Metallicy zpívané Gagou.  

Z hlediska nominací je překvapující fakt, že Metallica se řadí se skladbou Hardwired do kategorie o Nejlepší rockovou skladbu roku. Naproti tomu Lady Gaga se do žádné kategorie pro letošní rok nedostala, jelikož svou desku Joanne (2016) vydala až po uzávěrce výběru.

Dlouho tedy nebylo jisté, jestli se tahle extravagantní megahvězda na udílení objeví. Až tento týden po svém gigantickém vystoupení na americkém Super Bowlu svou účast oficiálně potvrdila na Twitteru i s informacemi o jejím nadcházejícím světovém turné. Vypadá to tedy, že Lady Gaga se opět vrací ve velkém stylu, který je pro ni tak typický.

Zobrazeno 2429 krát
Naposledy upraveno: čt., 9. únor 2017 12:18
Denisa Nováková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste