Vytisknout tuto stránku
pá., 28. duben 2017 18:11

Legendární Queeni na podzim rozproudí Prahu

Queen + Adam Lambert opět vyráží na turné Queen + Adam Lambert opět vyráží na turné Zdroj: www.queenonline.com
Praha – Fenomenální hudební skupina Queen společně se zpěvákem Adamem Lambertem opět zavítá do Prahy. Stane se tak v rámci evropského turné, které čítá celých dvacet čtyři koncertů. Svou originální show hudebníci předvedou 1. listopadu 2018 v pražské O2 areně.

Tato rocková sestava naposledy zahrála v České republice v roce 2015, tehdy se jim povedlo O2 arenu vyprodat. „Show bude vypadat úplně jinak, než ta naše minulá. Produkční možnosti se opravdu hodně změnily, existuje mnohem více variant provedení a k dispozici jsou nejmodernější technologie.  My ale všechny nevyužijeme, nevystupujeme s přednatočenou hudbou, ale na 100% naživo,“ uvedl bubeník Roger Taylor.

Zkušení hudebníci slibují naprosto jedinečnou show, na které nezazní pouze světové hity, ale i méně známé skladby. „Veřejnost zná hity, takže ji musíte uspokojit, ale můžeme také připravit pár věcí, které lidé opravdu nečekají. Tentokrát publiku nabídneme o něco víc. Adamův projev má mnoho podob, což samozřejmě k naší hudbě sedí. Dokáže se dostat až k samé podstatě skladeb a dát jim opravdový rockový rozměr,“ přibližuje slavný kytarista Brian May. „Plánujeme zahrát věci, které jsme buď nikdy, nebo hodně dlouho nehráli. Začínali jsme jako kapela vydávající alba. To, že jsme měli hity, bylo jen něco jaksi navíc,“ doplňuje Roger Taylor.

Vstupenky, které vás dělí od možnosti poslechnout si We Will Rock You nebo We Are The Champions naživo, můžete zakoupit na webové stránce www.livenation.com. Jejich cena se pohybuje v rozmezí od 1690 do 2390 korun.

Zobrazeno 2150 krát
Naposledy upraveno: po., 1. květen 2017 21:46
Eva Ertlová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste