Vytisknout tuto stránku
čt., 4. květen 2017 14:49

Talenty všech kategorií se sešly v Ostravě

Nejvíce soutěžících bylo z řad tanečníků Nejvíce soutěžících bylo z řad tanečníků Zdroj: http://www.dance-star.cz
Ostrava - Dance star a Talent star, to je populární soutěž pro všechny věkové kategorie. Už třetí ročník se konal o víkendu 22.-23.4. 2017 v DK Akord. Kvidění bylo mnoho vystoupení v kategoriích tanec, zpěv, rodinné hobby a ostatní. Hlavním cílem celé soutěže bylo pobavit publikum, čemuž dopomáhal také moderátor Ondřej Sokol a reportérka ČT2 Markéta Srbová.

Soutěž byla rozdělená na akci Dance Star a Talent Star z důvodu většího počtu účastníků v kategorii tance. Soutěž Dance star odstartovala v sobotu od 11 hodin. Celý program zakončilo vyhodnocení v osm hodin večer. Účastníci získali ohodnocení, krásné ceny a ti nejlepší získali i nominaci do Talent star.

Následující den patřil akci Talent Star. Ta probíhala od 12 do 20 hodin. Talent Star se již skládala ze všech kategorií. Nejmladší soutěžící celé akce byly pouhé tři roky. Oproti tomu nejstarší v soutěži byla 65-letá stepařka. O celkovém vítězi rozhodovala speciální porota, do které kromě odborníků usedli také radní Adam Rykala nebo místostarostka Ostravy-Jih Věra Válková. Celou soutěž zakončil Galavečer, jehož součástí byla diskotéka a raut. Avšak hlavním bodem programu bylo vyhodnocení absolutních talentů a vítěze TALENT STAR 2017. Pro nadané účastníky organizátoři připravili hodnotné ceny, včetně prezentace v médiích.

Celá akce se uskutečnila pod záštitou starosty města Ostravy-Jih Martina Bednáře. Organizátorkami soutěže byly Jana Kuchařová a Iva Kratochvílová.

Zobrazeno 2767 krát
Naposledy upraveno: čt., 18. květen 2017 20:15
Jan Socha

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste