Vytisknout tuto stránku
st., 31. květen 2017 18:38

Videoklip: Nechceme být spolu – pecka, kterou nevyženeš z hlavy

Obal k singlu Nechceme být spolu Obal k singlu Nechceme být spolu Zdroj: Pavel Košatka
Čekání fanoušků je u konce. Sabina Křováková, zpěvačka s nezaměnitelným hlasem a nevídaným rozsahem, totiž přichází se zbrusu novým singlem, který se nejedněm uším na první poslech vryje do paměti. Sabina tentokrát spojila síly s Jakubem Děkanem a dohromady nazpívali rytmický duet s pořádným spádem a naštvaností.
Oficiální videoklip Sabina ft. Jakub Děkan - Nechceme být spolu Oficiální YouTube stránka Sabiny Křovákové

Právě hlasový kontrast obou interpretů dodává celému songu ty správné grády. Charismaticky naladěný Jakub drží po celou dobu příjemnou linku. V refrénech zase dynamicky vyniká Sabina. Nejsilnější moment celé skladby však představuje „bridge“, tedy úsek, kdy se celé tempo zpomalí a Sabina v něm ukáže propracovanost vysokých tónů, ve kterých si je jistá a zejména také, jak si dokáže „zařvat“.  

Skladba vznikala v únoru a březnu letošního roku ve studiu Rooftop v produkci zkušeného a uznávaného zvukaře Ondřeje Žatkuliaka, který spolupracoval se širokou škálou hudebních umělců, jako jsou například Daniel Landa, Lenny, Olga Lounová, O5 a Radeček, Sebastian a další.

Autorem hudby je v tomto případě muzikant Ondřej Fiedler. Na textu se pak podílela i samotná zpěvačka a o tom, jak dobře umí tahle mladá rockerka skládat, vypovídá i její autorská deska Sirkama, která vyšla v listopadu roku 2015.

Píseň navíc minulý týden doplnil i videoklip, který si vzali pod křídla Landscape productions, a který se po vizuální stránce rovná světovým formátům. Sabina tedy svou muzikou dokazuje, že rozhodně má hudebnímu světu co nabídnout a nebojí se jít si za svým. Můžeme se tedy těšit, co přinese její další tvorba.

Zobrazeno 4528 krát
Naposledy upraveno: ne., 4. červen 2017 17:53
Denisa Nováková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste