Vytisknout tuto stránku
ne., 10. září 2017 20:10

Extrem food festival v Olomouci překvapí vaše chuťové buňky

Exotické jídlo Exotické jídlo Zdroj: Extrem food festival
Olomouc – S food festivaly se v poslední době roztrhl pytel a v každém městě během jarních a letních dní proběhl minimálně jeden. V sobotu 23. září v areálu letního kina proběhne Extrem food festival, který láká na netradiční a exotickou kuchyni, workshopy a koncerty.

Na festival mohou zájemci zavítat od 10 do 18 hodin. Na programu je celá řada workshopů vaření, přednášky a semináře, na kterých se dozví užitečné rady a vychytávky do kuchyně i ohledně kuchyně cizí.

Ve food sekci bude dvacet stánků s několika různými kuchyněmi z celého světa, například korejská, arabská, mexická a japonská. Návštěvníci budou moci ochutnat pokrmy s červy, šváby a dalším hmyzem, exotické ovoce, zahraniční piva a nápoje, extrémně pálivá jídla s chilli, jedlé květiny a spoustu dalších delikates.

Nebude chybět ani tradiční soutěž jedlíků. Pořadatelé nezapomněli ani na malé návštěvníky a mají pro ně přichystané malování na obličej nebo stezku bez bot.

Vstupenky na akci jsou stále v předprodeji na webovém portále smsticket.cz.

Zobrazeno 2587 krát
Naposledy upraveno: út., 19. září 2017 18:39
Gabriela Dřímalková

Studentka žurnalistiky, grafička, nadšená fotografka s foťákem a poznámkami neustále po ruce. Velká milovnice psů, dobrého jídla, vaření, hudby, cestování, přírody, knih, ironie, přátel a rodiny. Prostě holka pro každou „špatnost“.

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste