Vytisknout tuto stránku
po., 16. říjen 2017 19:45

Bad Omens se představili v Brně

Bad Omens v Brně Bad Omens v Brně Zdroj: smsticket.cz
Brno - V rámci společného turné s Eskimo Callboy se Bad Omens rozhodli pro menší sólo výlet po České Republice. Společná zastávka se šílenými Němci v Praze nabídla navíc vystoupení v Ostravě a Brně. Vydal jsem se za nimi právě do Brna. Ve středu 11. října si do klubu Favál našlo cestu dalších 300 fanoušků této kapely. Byla to velmi povedená show, škoda drobného „ale“ v podobě horšího ozvučení. Celé vystoupení se však povedlo na výbornou.

Jako předkapely se na pódiu od osmé večerní vystřídali Nior z Německa a po nich následně domácí trojlístek Abyss Watching Me, Countless a Sunset Trail. Všechny čtyři jmenované party skvěle rozehřály a připravily fanoušky na hlavní hřeb večera. Ten přišel krátce po jedenácté hodině.

Evropa? Lepší než USA!

Bad Omens z Los Angeles jsou čerstvou novinkou v řadách Sumerian Records a jedná se o velmi nadějnou kapelu. Vliv Bring Me The Horizon je znatelný, ať už z hudební, tak i vizuální stránky. Jde o čerstvou krev na scéně, která si velmi rychle udělala jméno v zámoří a do svého „kultu“ postupně přidává i fanoušky z Evropy. Tato formace však vydala pouze jednu desku, takže se dalo očekávat, že jejich set bude krátký. V rámci koncertu zaznělo zhruba 60 procent skladeb, mezi nimiž nechyběly největší pecky jako otevírací Glass Houses, Exit Wounds nebo zřejmě nejznámější The Worst In Me. Vystoupení nebylo dlouhé, nicméně fanoušci si užívali každou vteřinu. Bad Omens totiž rozpoutali peklo. „Zatím si tuhle šňůru velmi užíváme, ale tato show je ta nejlepší, jakou jsme kdy odehráli,“ prohlásil zpěvák Noah Sebastian. Pár hodin po koncertě se pochlubil na svém Twitteru tím, že miluje turné po Evropě, které je desetkrát lepší než po USA. Přičemž slova díků si nechal na závěr téměř pro každého, jelikož si kapela udělala čas i na fanoušky a u svého pultu s oblečením a cédéčky uspořádala menší autogramiádu.

Závěrem, se tedy jednalo o velmi zdařilou premiéru Bad Omens u nás, která za velmi směšnou cenu (lístek v předprodeji stál 250 korun a na místě 300 korun) přinesla kvalitní show s velmi našlapaným supportem v podobě všech předkapel. Bad Omens se tu rozhodně neobjevili naposledy.

Zobrazeno 2695 krát
Naposledy upraveno: pá., 20. říjen 2017 10:21
Tomáš Hlaváč

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste