Vytisknout tuto stránku
út., 31. říjen 2017 15:33

Druhý ročník výstavy minerálů Mineral-Expo míří příští víkend do Olomouce

Prodejní burza minerálů v Olomouci již příští víkend Prodejní burza minerálů v Olomouci již příští víkend Zdroj: www.mineral-expo.cz
Olomouc – O víkendu 11. - 12. listopadu se v prostorách Střední polytechnické školy v Olomouci uskuteční výstava minerálů nazývající se Mineral–Expo.

Kromě tradiční expozice minerálů, přírodních kamenů, fosílií, šperků a různých dekorací je připraven i bohatý program pro celou rodinu. Návštěvníci se mohou naučit poznávat jednotlivé kameny, vyrábět kameňáky, zdobit svícny, misky a vázičky pomocí kamínků, navlékat korálky, tvořit mandaly z písku, nechat udělat svému dítěti zvířecí či strašidelný obličej nebo si zahrát retro stolní hry.

V sobotu se zájemci mohou přijít podívat od 9 do 17 hodin a v neděli od 9 do 16 hodin. Po celou akci bude k dispozici občerstvení zdarma a možnost parkování na parkovišti přímo u budovy. Výstava se koná po celé České republice, kameny si lze i zakoupit.

Pro dospělé je vstup za 50 korun a pro děti za symbolických 20. Vstupenky budou k dispozici přímo na místě nebo je možné vyhrát rodinné vstupné na webových stránkách facebooku v soutěži Výstavy.

Zobrazeno 2604 krát
Naposledy upraveno: út., 31. říjen 2017 22:05
Nicol Ptáčková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste