Vytisknout tuto stránku
so., 4. listopad 2017 11:00

Překvapení youtubera Kovyho, vydal knihu

Kovy Kovy Zdroj: Facebook
Praha – Všemi známý youtuber Karel Kovář vydal novou knihu Ovšem. Ve spolupráci s vydavatelstvím Albatros vytvořil podle jeho slov tu nejosobnější věc v jeho životě. Kniha bude v prodeji od 23. listopadu a dokonce si ji můžete koupit už teď v předprodeji. Pro opravdu skalní fanoušky chystá Kovy „book tour“ po šesti městech České republiky.

Kovy vydal video s názvem „Mám tajemství“, ve kterém se svěřuje, že po osmi měsících práce konečně může všem prozradit, co je tím tajným projektem, o kterém se pořád zmiňoval. „V knize vyprávím snad úplně o všem. Jak už název napovídá. Kromě představení mojí rodiny a příběhů z dětství tam najdete moje komplikované dospívání. Také se tam dočtete o mých vztazích a absolutně tragikomickém osobním životě. V knize je přes 120 fotek, což jsou fotky z mého fotoarchivu a z mého dětství, které jsem nikde neukazoval, protože jsou strašně trapné,“ říká se smíchem Karel. Kniha by tedy měla být jistým nahlédnutím do soukromí slavného youtubera.

Kovy je vlastním jménem Karel Kovář. Je to student Karlovy univerzity v Praze a na Youtube natáčí víc jak 5 let. Kromě jeho kanálu „Kovy“ má také kanál Gameballcz, na kterém najdete různé skeče a parodie nebo kanál Call Me Charlie, kde má videa v angličtině. Jeho tvorba se hlavně točí kolem humoru a parodií, ale občas se zde najdou vážnější témata, která se snaží rozebrat do co největší podrobností. Kromě toho, že vyhrál Blogera roku 2016, také navštívil internetovou televizi DVTV nebo udělal rozhovor pro Reflex. 

Další informace najdete na stránce kovyhokniha.cz, kde jsou například termíny Kovyho book tour anebo první kapitola knihy. 

 

Zobrazeno 4563 krát
Naposledy upraveno: so., 4. listopad 2017 19:43
Petra Sasínová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste