Vytisknout tuto stránku
po., 6. listopad 2017 17:41

Prezident Miloš Zeman navštíví Olomoucký kraj

Prezident Miloš Zeman navštíví Olomoucký kraj Zdroj: zdroj: fotografie webových stránek tiskové kanceláře prezidenta republiky
Olomouc-Prezident republiky Miloš Zeman spolu s manželkou Ivanou Zemanovou navštíví Olomoucký kraj. Návštěva bude probíhat od středy 8. listopadu do pátku 10. listopadu 2017. Prezident se podívá zejména do obcí, ve kterých při minulé návštěvě kraje nebyl a také chce mluvit s občany regionu.

Ve středu 8. listopadu prezident zavítá spolu s chotí na krajský úřad Olomouckého kraje, kde se setká s hejtmanem a jeho manželkou. Zde se podepíše do pamětní knihy kraje a setká se s představiteli města. Následovat bude návštěva společnoti OLMA a. s. v Holici, jelikož firma slaví v tomto roce významné výročí ode dne založení. Prezident se zde setká se zaměstnanci společnosti. Tentýž den navštíví také Lipník nad Bečvou. Hlava státu se podepíše do kroniky města, odekoruje prapor obce pamětní stuhou prezidenta republiky a setká se s občany. 

Ve čtvrtek prezident navštíví město Mohelnice a Zábřeh. V pátek bude následovat obec Vápenná. Ve zmíněných lokalitách bude probíhat obdobný program jako v Lipníku nad Bečvou. Návštěvu Olomouckého kraje prezident zakončí v hotelu Křížový vrch na Jesenicku tiskovou konferencí. Odtud potom bude následovat návrat do Lán.

Paní Ivana Zemanová bude mít vlastní program. V rámci něj navštíví zvonařskou dílnu Tomášková - Dytrychová, mateřskou školku a Domov ,,Na zámku."

Zobrazeno 1892 krát
Naposledy upraveno: po., 13. listopad 2017 17:54
Lenka Skrzeczková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste