Vytisknout tuto stránku
čt., 9. listopad 2017 21:48

Hrdobci opět váleli v Parníku

Logo Hrdobců Logo Hrdobců Zdroj: Archiv organizátorů
Ostrava–Minulou sobotu v ostravském klubu Parník po několika měsíční pauze opět vystoupila tvůrčí skupina Hrdobci. Tu již několikrát v minulosti měli diváci šanci vidět v různých ostravských klubech, ale také Praze. 

Hlavní a také jediný člen tohoto uskupení Jakub Horák si pro své publikum v rámci svých výstupů připravil spoustu scének a taky povídek inspirovaných jeho životem, a to vše jako vždy okořenil osobitě sarkastickým humorem. „Zájem o kabaret mě samozřejmě velice těší, zároveň mě to však zavazuje k tomu, abych diváky nezklamal a pokaždé měl nachystaný kvalitní program s výbornými hosty,“ dodal Horák, jako reakci na zcela vyprodaný klub.
Kromě něj se tedy v rámci večera na pódiu objevila také řada dalších umělců jako pantomimická tanečnice Michaela Stará, komici Petr Kubala a Michal Matoušek a další. Hudební doprovod celým večerem zajišťovala kapela EMA, v čele s frontmanem Patrikem Děrgelem, který je taktéž známý jako herec. Diváci jej mohli znát například z televizního seriálu V.I.P. vraždy či z činohry Národního divadla v Praze.
„V blízké budoucnosti bych chtěl kabaret dělat s větší pravidelností a velice bych si přál, abych měl pořád štěstí na tak zajímavé účinkující jako doposud. Celý tento projekt vznikl docela náhodou. Jednou jsem viděl v televizi pořad Možná přijde i kouzelník, konkrétně díl, kde Jiří Lábus stojí v předsálí divadla a vítá hosty a Oldřich Kaiser je pečlivě všechny zapisuje a řekl jsem si, že bychom mohli udělat taky nějaký zábavný večer. Tak jsem volal kamarádovi, s kterým jsme tehdy dělali Hrdobce a on s tím souhlasil,“ vysvětlil Horák začátky svého populárního kabaretu.

Zobrazeno 2139 krát
Naposledy upraveno: po., 13. listopad 2017 05:53
Jan Válek

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste