Vytisknout tuto stránku
čt., 30. listopad 2017 13:59

Michael Malarkey rozproudil pražský klub Roxy

Koncert v Roxy Koncert v Roxy Zdroj: Kristýna Michalčíková
Praha - V pondělí 27.11. se v pražském klubu Roxy premiérově představil zpěvák a herec Michael Malarkey, kterého je možno znát především z role Enza v seriálu The Vampire Diaries. To že je nejen skvělý herec, ale také zpěvák předvedl na pódiu, kam se dostavil přesně ve 22:00, ne-li o nějakou tu minutu dřív.

Předskokanem byla česká kapela Melis v čele s mladou a nadanou zpěvačkou. Následoval sympaťák s klávesy Scott Quinn, jehož tvorba a hlavně hlas mě zaujaly natolik, že jsem hned zavítala na jeho Youtube kanál. Všichni hráli na čas, takže žádné zpoždění nenastalo. Ve 22:00 přišla hlavní hvězda večera Michael Malarkey s kytarou v ruce. Úsměvy rozdával na všechny strany, mezi písničkami se bavil s publikem, což se moc často nevidí. Byla jsem na spoustě koncertů, ale něco takového jsem zažila poprvé a velice příjemně mě to překvapilo.

Během dvouhodinové show stihl zahrát všechny své písničky, navázat kontakt s fanoušky, vypít dva Staroprameny a trošku whisky, o kterou se podělil i s jedním z fanoušků.

Po skončení koncertu byl předskokan Scott Quinn u stánku, kde se prodával veškerý merch a ochotně se fotil s každým, kdo si řekl o fotku, včetně nás. S milým úsměvem na rtech s námi prohodil pár slov a díky mně zjistil, kde leží Olomouc.

Show, která se musela kvůli velkému zájmu přesunout z malého klubu Nod do větších prostor Roxy, byla naprosto skvělá a musím říct, že hned jak bude další příležitost, jedu na něj znovu. Zážitek za to určitě stojí. 

Zobrazeno 1864 krát
Naposledy upraveno: pá., 1. prosinec 2017 23:10
Kristýna Michalčíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste