Vytisknout tuto stránku
ne., 3. prosinec 2017 18:16

Pokáč na vánoční besídce představí „svoje“ Vlasy

Pozvánka na vánoční nadílku Pozvánka na vánoční nadílku Zdroj: www.uklub.cz
Olomouc – Předvánoční čas neznamená, že všude zní jen tradiční koledy nebo se chodí na vánoční koncerty Lucie Bílé, Heleny Vondráčkové nebo Hany Zagorové, ale jsou tu i koncerty folkové hudby. Jeden takový koncert písničkáře Pokáče proběhne 13. prosince v olomouckém U-klubu od 19 hodin.

„Hou hou hou. V rámci zimního turné VÁNOČNÍ BESÍDKA VLASY přijede Pokáč rozsévat radost ze svého debutového alba 'Vlasy' i do Olomóca. Do pomyslného dárkového pytle přibere skupinu Trocha Klidu v akustickém setu a spolu budou nadělovat kvalitní kulturní zážitek. Nebo minimálně zážitek,“ zve na koncert sám Pokáč. Vstupenky na koncert jsou stále v předprodeji, ale budou k dispozici také na místě. Více informací naleznete na webových stránkách U-klubu.

Pokáč je známý díky své tvorbě, kterou někteří považují za nepovedený pokus o folk nebo zcela nezdařený pokus o hudbu. Zároveň je jeden z nejvýznamnějších českých mladých písničkářů a textařů. První album s názvem „Pekáč“ Pokáč vydal v roce 2009. Následovalo další album a také spolupráce s Voxelem, kterému textuje všechny písničky a společně také některé nahráli jako Voxel & Pokáč.

V létě tohoto roku vydal debutové album Vlasy, jehož křest byl vyprodán. Písničkách dále spolupracuje jako textař společně s Jakubem Děkanem nebo skupinou Mirai.

 

Zobrazeno 2687 krát
Naposledy upraveno: ne., 10. prosinec 2017 18:28
Gabriela Dřímalková

Studentka žurnalistiky, grafička, nadšená fotografka s foťákem a poznámkami neustále po ruce. Velká milovnice psů, dobrého jídla, vaření, hudby, cestování, přírody, knih, ironie, přátel a rodiny. Prostě holka pro každou „špatnost“.

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste