Vytisknout tuto stránku
čt., 7. prosinec 2017 20:12

Americká hvězda elektronické hudby vystoupí v Praze

Dortový rituál Steva Aokiho Dortový rituál Steva Aokiho Zdroj: https://www.edmsauce.com/
Praha - Po pěti letech přijede do České republiky americký electro house hudebník Steve Aoki. Do pražského klubu SaSaZu zavítá se svou novou deskou Steve Aoki presents Kolony ve středu 31. ledna. Vstupenky je možné zakoupit na stránkách Fource a GoOut. Jejich cena se pohybuje v rozmezí od 990 korun do 1490 korun.

Kolony je interpretovo čtvrté studiové album v pořadí, které vyšlo v červenci letošního roku. Řadí se tak k jeho dalším deskám Wonderland, Neon Future I a Neon Future II. Obsahuje deset skladeb, na nichž Aoki spolupracoval například s raperem Gucci Manem, hiphoperem Lil Uzi Vertem nebo hudebním duem DVBBS. Největší úspěch má skladba Nightcall, která na YouTube za pět měsíců získala přes sedm milionů zhlédnutí.

Steve Aoki patří mezi nejoblíbenější a nejžádanější DJs světa. Pravidelně se objevuje na předních příčkách ankety Top 100 DJs pořádané anglickým magazínem DJ Mag. V letošním roce se umístil na deváté příčce. Je oblíbený i mezi dalšími hudebními interprety a má za sebou kolaborace například s Linkin Park nebo Louisem Tomlinsonem. Na svém kontě má i výhru ceny Billboard Awards nebo nominaci na Grammy Awards v kategorii Nejlepší taneční/elektronické album.

Hvězda se v Praze představila naposledy v květnu 2013 v rámci Magnetic festivalu. Mezi fanoušky je známý nejen svými skělými shows, ale především "dortovým rituálem". Na každé akci háže do davu tanečníků upečené a nazdobené dorty a jeho příznivci to milují.

Zobrazeno 1969 krát
Naposledy upraveno: út., 12. prosinec 2017 18:49
Vendula Holková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste