Vytisknout tuto stránku
ne., 31. prosinec 2017 01:57

Vernisáž fotografií Ohlédnutí 2017 zobrazí život lidí na Slovácku

Již dvanáct let se lidé každoročně ohlížejí. Již dvanáct let se lidé každoročně ohlížejí. Zdroj: www.uherske-hradiste.cz
Uherské Hradiště – Slavnostní vernisáž výstavy Ohlédnutí 2017 se uskuteční v neděli 7. ledna v 17 hodin v kině Hvězda v Uherském Hradišti. Výstava bude otevřena pro veřejnost do konce ledna roku 2018.

Jedná se již o dvanáctý ročník neformálního „slováckého press-fota“, který odhaluje ty nejzajímavější snímky zachycující život na Slovácku. Pozoruhodné fotografie představí jak amatéři, tak profesionální fotografové.

Slavnostní atmosféru navodí horňácké vystoupení cimbálové muziky Kubíci z Velké nad Veličkou a v 18 hodin vystoupí vokální pěvecké ženské trio Kundinky, které zazpívá malohanácké lidové písně ve vícehlasných úpravách.

Během výstavy bude v kinokavárně k vidění i sbírka fotografií loňského laureátu Dušana Kimmera nesoucí název Na opačné straně. Spolu s hlavní expozicí bude zájemcům k dispozici až do konce ledna.

Návštěvníci si mohou kromě vybraných fotografií prohlédnout i všechny přihlášené, a to buď ve formě projekce promítané na zdi budovy nebo na webové stránce projektu Ohlédnutí.

Fotografové, kteří svá díla budou vystavovat, obdrží od pořádajících městských kin dar.

Výstavu tradičně zakončí vzpomínkové panely osobností, které v letošním roce zesnuly.

Zobrazeno 2004 krát
Naposledy upraveno: út., 2. leden 2018 15:03
Nicol Ptáčková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste