Vytisknout tuto stránku
pá., 19. leden 2018 17:18

Čokoládový ráj bude opět ve Zlíně

Přiďte na čokošku! Přiďte na čokošku! Zdroj: cokoladovy-festival.cz
Zlín - Poslední víkend v lednu si přijdou na své všichni milovníci čokolády. Ve sportovní hale Euronics ve Zlíně proběhne Čokoládový festival.

Návštěvníci se mohou těšit na historickou výstavu čokolády a stánky s různými druhy čokoládových výrobků, které si mohou odnést s sebou domů. Dalším bodem dne bude degustace čokoládových specialit. V doprovodném programu bude spousta soutěží, kvízů a pro vítěze i dárky. Na své si tedy přijdou jak rodiče, tak i děti. Po celou dobu bude také probíhat vaření s čokoládou. Pokud by se chtěl někdo i přiučit něčemu novému, může si vybrat z nabídky workshopů. Jako rozptýlení pak budou připravena i vystoupení.

Vstupné bude stát šedesát korun, studenti a důchodci pak mají vstupné poloviční a děti úplně zdarma.  Kdo by zmeškal festival ve Zlíně, může na něj přijít i 16. února do OC Šantovka Olomouc nebo do dalších čtyř měst v České republice. Čokoládový festival je oblíbený po mnoha městech České republiky a probíhá již několik let. Pořadatelé zorganizovali i čokoládovou show v Olomouci, která byla první svého druhu.

Akci pořádá agentura ChrisFromParis, kterou založil francouz Chris Delattre žijící v Olomouci. Kromě Čokoládového festivalu agentura také pořádá sportovní akce, tvoří internetové stránky, blogy a je partnerem médií.

Zobrazeno 2430 krát
Naposledy upraveno: po., 29. leden 2018 10:32
Jana Matějíčková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste