Vytisknout tuto stránku
čt., 1. březen 2018 16:59

Vydejte se na cestu s tátovými milenkami

plakát filmu Tátova Volha plakát filmu Tátova Volha Zdroj: filmserver.cz
Prožijte napínavou, emotivní a zábavnou jízdu se skvělým hereckým obsazením. Ve filmu, který má oficiální uvedení do kin 8.března 2018 si zahrají Eliška Balzerova a Tatiana Vilhemová matku s dcerou, které se vydávají na společnou jízdu, aby rozluštily „rodinné tajemství” - otcovy milenky. Co od snímku očekávat?

V úterý 27.2.2018 v Olomouci proběhla předpremiéra očekávané tragikomedie Jiřího Vejdělka s názvem Tátova Volha. Na předpremiéru přijela fimová delegace, která představila tento snímek. A návštěvníci měli možnost zeptat se hlavních hrdinů v čele s režisérém Jiřím Vejdělkem a producentem Tomášem Hoffmanem na historky z natáčení, zkažené klapky nebo destinace, kde tým film natáčel.

Kostýmní výtvarnice Eva (Eliška Balzerová) nečkaně ovdověla a její manžel Ludvík ji nestačil říct veškerá svá tajemství, která měl. Například, že kromě dcery má možná někde nemanželského syna. Na to všechno upozorní její dcera Tereza (Tatiana Vilhemová), která najde u svého otce obrázek, který kreslilo dítě. Tereze to nedá a je rozhodnutá začít pátrat po svém nevlastním bratrovi. Eva, Terezina maminka to chce nechat být a nevrtat se v tom.

Společně se matka s dcerou vydají na cestu po Ludvíkových bývalých milenkách jeho veteránem, Volhou GAZ 21, která hraje ve filmu „hlavní roli”. Cesta za dobrodružstvím tátovou Volhou sblíží Evu a Terezu ještě víc a prožijí spolu hezké chvílky. A tajemství po kterém pátraly se najednou začne vybarvovat úplně jinak....

Zobrazeno 2490 krát
Naposledy upraveno: st., 7. březen 2018 14:35
Tereza Šumberová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste