Vytisknout tuto stránku
po., 12. březen 2018 18:19

Barbora Poláková odstartuje Tour 2018 v Olomouci

Tour 2018 - Olomouc Tour 2018 - Olomouc Zdroj: www.facebook.com - Barbora Poláková
Olomouc – Zpěvačka Barbora Poláková se chystá se svou kapelou na tour nové desky ZE.MĚ. Koncertovat budou v několika městech České republiky, jednou zavítají dokonce i na Slovensko. Koncert nebude chybět ani v Olomouci, na který se můžou fanoušci těšit už 16. března v S-klubu od sedmi hodin.

Barbora Poláková se rozhodla odstartovat turné ještě před vydáním nové desky. Písničky z této desky chce tedy poprvé představit fanouškům naživo. Deska ZE.MĚ obsahuje 12 skladeb. Jednu skladbu zveřejnila už v listopadu minulého roku. Bez pochyby ale na koncertech zazní také její staré známé klasiky jako Kráva nebo Nafrněná.

Kapela odstartuje Tour 2018 koncertem v Olomouci a bude pokračovat v dalších 10 městech v České republice, do Prahy zavítá kapela dokonce dvakrát a zhruba v polovině turné je čeká koncert v Bratislavě.

Barbora Poláková už získala dvě ceny Akademie populární hudby Anděl 2015 a to v kategorii Objev a Píseň roku. Také má ceny Zlatá a Platinová deska Supraphonu. Její klip ke skladbě Nafrněná je jedním z nejúspěšnějších českých klipů za posledních pár let. Videoklip Po válce z nového alba nominovala Akademie populární hudby na cenu Anděl 2017.

Na nové album ZE.MĚ se mohou fanoušci těšit, a to nejen kvůli sedmičlennému dětskému sboru, který doprovází některé skladby, ale i smyčcovému orchestru Nejdominantnějším prvkem na skladbách Barbory Polákové jsou ale bezpochyby texty, které jsou svou poetičností a svébytností jedinečné na domácí scéně a tím se tato zpěvačka odlišuje od ostatních umělců v České republice. 

Zobrazeno 1957 krát
Naposledy upraveno: út., 13. březen 2018 14:06
Zuzana Konečná

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste