Vytisknout tuto stránku
po., 19. březen 2018 15:18

Kygo znovu v Česku. Tentokrát zahraje na Colours of Ostrava

Hudební producent a DJ Kygo Hudební producent a DJ Kygo Zdroj: www.kygomusic.com
Ostrava - Šestadvacetiletý producentský talent z Norska Kygo se po dvou letech vrací do Česka. Tentokrát zahraje v rámci multižánrového hudebního festivalu Colours of Ostrava, který se koná od středy 18. července do soboty 21. července.

Sedmnáctý ročník hudebního festivalu Colours of Ostrava připsal na seznam účinkujících další velké jméno. Po dvou letech od svého pražského koncertu ve Fórum Karlín se do Česka vrací hudební skladatel, DJ a producent Kyrre Gørvell-Dahll alias Kygo.

Svou kariéru odstartoval vytvářením remixů známých skladeb a v současnosti patří ke světové špičce elektronické hudby. S vlastní tvorbou Kygo začal teprve před třemi lety, kdy vydal svou první oficiální píseň s názvem Firestone. Ta na jeho oficiálním YouTube kanálu čítá více než půl miliardy zhlédnutí. Během své krátké kariéry stihl spolupracovat se jmény jako je Ellie Goulding, Parson James, Will Heard, Miguel nebo Selena Gomez, se kterou vytvořil píseň It ain’t me a jež se dostala do top 10 hitparády Billboard Hot 100. S obrovských úspěchem se setkalo již jeho první album Cloude Nine, které se dostalo hned v prvním týdnu na první místo v hitparádě Nielsen Soundscan’s Electronic Albums a získalo mnoho pozitivních recenzí. Své druhé album Kids in Love vydal loni na podzim, a i to se dostalo na první místo hitparády. I přes velký úspěch, který s sebou nese jeho vlastní tvorba, Kygo dále pokračuje s vytvářením nových remixů. O ty si dokonce osobně požádali i zpěvák z kapely Coldplay Chris Martin nebo hudební producent Avicii.

Zobrazeno 2898 krát
Naposledy upraveno: st., 21. březen 2018 22:03
Kristýna Janošková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste