Vytisknout tuto stránku
pá., 13. duben 2018 15:45

Prvorepublikový Karneval APA roztančil Olomouc

Karneval APA se nesl v atmosféře první republiky Karneval APA se nesl v atmosféře první republiky Zdroj: www.akce.ftk.upol.cz
Olomouc - V pátek 6. dubna od sedmé hodiny večerní proběhl v BEA centru Olomouc 11. ročník Karnevalu APA. Akci pořádali studenti Katedry aplikovaných pohybových aktivit Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého.

 

Karneval se nesl v tématu první republiky. Odpovídal tomu jak oděv účastněných, tak i muzika hraná kapelou New Street Band. Program byl více než zajímavý. K vidění byla spousta vystoupení, představili se i kolegové z rekreologie a hosté se mohli těšit také na lákavé ceny z tomboly. Nejlepší cenou byl pobyt v Krkonoších v penzionu Luisa. Návštěvníci mohli vyhrát například poukazy na kosmetiku či do wellnes centra nebo třeba přepravu na letiště za mobilní telefon.

Organizátorkou akce byla Gabriela Adámková. "Organizátorkou akce jsem letos poprvé, pokaždé je organizátorem někdo jiný. Téma první republiky [jsem zvolila] jednak proto, že letošní rok je oslavou sta let od vzniku samostatného Československa a také, že je to velmi zajímavé a neobvyklé téma," vyjádřila se.

Celý večer bylo za drobný peníz k dispozici občerstvení v podobě sladkého talíře či obložených chlebíčků. Sekce VIP si mohla vybírat z rautu, který nabízel široký výběr jídla a pití. Vstupné činilo dvě stě padesát korun.

           

Zobrazeno 1982 krát
Naposledy upraveno: ne., 15. duben 2018 19:22
Nicol Ptáčková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste