Vytisknout tuto stránku
ne., 15. duben 2018 16:28

Andrea Bocelli opět v O2 areně

Andrea Bocelli Andrea Bocelli Zdroj: www.facebook.cz
Praha - Proslulý italský tenorista Andrea Bocelli vystoupí 12. května 2018 v pražské O2 areně. Tentokrát si pro diváky připravil zbrusu nový program, který reflektuje jeho hvězdnou kariéru. Na koncertě zazní písničky z jeho nově připravovaného alba, které by mělo vyjít na podzim roku 2018, a také skladby z jeho předchozích alb.

Významného tenoristu spolu s dalšími hosty, které oznámí později, doprovodí Český národní symfonický orchestr a sbor. Tento národní poklad slaví letos pětadvacáté narozeniny. Je jedním z předních českých souborů a patří k nejvytíženějším orchestrům v Evropě. Renomé si získal především pro své všestranné schopnosti v širokém spektru žánrů, jako je klasická či filmová hudba. Doma i v zahraničí se těší velkému zájmu publika.

Prodej vstupenek probíhá v sítí Ticketportal. Kromě klasických lístků je možnost pořídit vstup VIP Platinum za 12 500 korun. Tato exkluzivní vstupenka zahrnuje nejlepší místa u podia, vstup zadním vchodem, dárek v podobě CD Andrea Bocelliho, program koncertu, sklenku sektu ve VIP prostorách O2 areny a přítomnost koordinátora.

Andrea Bocelli je nevidomý tenorista, který se může pyšnit hvězdou na Hollywoodském chodníku slávy. Dlouho se jako zpěvák nemohl prosadit. Živil se jako barový zpěvák a klavírista. Zlom nastal až v roce 1992, kdy mu rocková hvězda Zucchero nabídl, aby nahrál jako demo snímek druhý hlas duetu Miserere. Od té chvíle se vše zlepšilo a Bocelli se prosadil nejen v Itálii, ale i ve světě.

Zobrazeno 3802 krát
Naposledy upraveno: ne., 15. duben 2018 20:06
Petra Sasínová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste