Vytisknout tuto stránku
po., 16. duben 2018 19:20

Coachella přinesla zářivé momenty

Coachella Coachella Zdroj: coachella.com
Indio, Kalifornie – Od letních outfitů slavných osobností až po shledání známé kapely z devadesátých let. Světoznámý hudební festival Coachella za svůj první víkend přinesl neskutečné momenty. Letošní ročník stále nabízí velká jména hudebního showbyznysu.

Festival Coachella každoročně navštíví kolem dvou set tisíc lidí, kteří navštěvují různá vystoupení po dobu dvou víkendů. Letos se festival koná ve víkendech od 13. do 15. a od 20. do 22. dubna a line up slibuje nejpopulárnější zpěváky a kapely, pro které je účast na tomto festivalu velmi zásadní. „Line-up vždy představuje nejlepší z roku pro zbytek roku, vyjádřila se zpěvačka Katy Perry. Celý festival podléhá nejrůznějším trendům nejen ve stylu oblékání, ale i virálních novinek, jako například jódlující chlapec z Walmartu, jež je nynější hvězda internetu.

Letošní ročník především nabízí tři hlavní hvězdy. Páteční The Weeknd, sobotní Beyoncé, která je i první ženou tmavší pleti vystupující na festivalu a nedělní Eminem. Line-up tvoří další známa jména jako Kygo, Chromeo, Lany, MØ a mnoho dalších. Kromě potvrzených interpretů se vždy objeví i jejich nečekaní hosté. Největší překvapení nastalo při vystoupení letošní královny festivalu Beyoncé, kdy došlo nejenom k duetu s jejím manželem, ale i k vystoupení její bývalé skupiny Destiny’s Child.

Samotná účast na festivalu je pro některé lidi splněným snem. Vstupenky, které již bohužel nejsou dostupné a většinou se vyprodají do 130 minut, se cenově pohybují od 500 do 1000 dolarů na tři festivalové dny.

Zobrazeno 1855 krát
Naposledy upraveno: pá., 20. duben 2018 21:50
Helena Chovancová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste