Vytisknout tuto stránku
út., 2. říjen 2018 00:07

Stříbrné plátno v Šantovce představí korejskou filmovou školu

Film Kundo: Čas pomsty Film Kundo: Čas pomsty Zdroj: csfd.cz
Olomouc – Fanouškům nezápadní kinematografie se naskytne jedinečná šance. Už příští týden mohou vidět korejské filmy na plátně Premiere Cinemas Olomouc. Vstupné na všechna promítání je zdarma.

V rámci Korejského kulturního festivalu láká Korejský film na svůj program všechny milovníky, ale možná i nové zastánce tohoto žánru. Ve dnech od 9.10. do 11.10. budou na programu tři filmy z historického nebo kriminálního prostředí.

První den se bude promítat historický film Přední linie pojednávající o posledních dnech korejské války, kdy stěžejním bodem bylo mírové jednání o hranicích mezi Severem a Jihem. Ve středu se setkáme s detektivem Go, který řeší své morální zásady ve filmu Až na doraz. Posledním filmem nesoucí výstižný název Kundo: Čas pomsty bude historické drama z dob dynastie Čoson.

Promítání se uskuteční v Premiere Cinemas Olomouc v Galerii Šantovka, konkrétně v sále č. 2. Vstup na promítáni je zdarma, ale místo si zde musíte rezervovat. Více informací o rezervaci se dozvíte na www.korejskyfilm.cz

Zobrazeno 2308 krát
Naposledy upraveno: čt., 4. říjen 2018 21:36
Helena Chovancová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste