Vytisknout tuto stránku
čt., 4. říjen 2018 12:56

Ed Sheeran opět vystoupí v Praze, a rovnou dvakrát

WorldTour2019 WorldTour2019 Zdroj: EdSheeran.com
Praha – Anglická hvězda světového formátu Ed Sherran se vrací do Prahy. Po vstupenkách na jeho koncert se jen zaprášilo a chystají se na něj desítky tisíc fanoušků.

Známý anglický zpěvák a textař s irskými kořeny, který má na kontě nejposlouchanější a nejprodávanější alba, držitel Řádu bristkého impéria, čtyřnásobný výherce Grammy a pětinásobný vítěz Brit Awards. Řeč není o nikom jiném než o Edu Sheeranovi, který se po třech letech vrací do Prahy, kde vystoupí 7.7.2019 v Letňanech. Kapacita letiště v Letňanech je okolo 60 tisíc a pořádá se zde spousta akcí a koncertů.

Přestože mu na pódiu stačí pouze jeho hlas a kytara a nemůžete očekávat ohňostroje nebo velký zástup tanečníků, jeho koncerty patří mezi nejžádanější po celém světě. Při spuštění prodeje vstupenek byly stránky přetíženy a na Ticketportalu fanoušci „stáli“ frontu, kde před nimi bylo i 13 tisíc dalších čekajících lidí. Díky velkému zájmu byl ihned přidán další koncert a to hned 8.7.2019. Pár vstupenek je ještě k dispozici na oba dva koncerty. Sehnat je můžete na oficiálních prodejních stránkách Ticketportal.cz, Eventim.cz anebo GoOut. Ale pozor, na tuto akci jsou vstupenky na jméno, tudíž je omezený počet pro každého. Jde hlavně o to, aby se zabránilo překupníkům, kteří později vstupenky prodávají za několikanásobně vyšší cenu.

Zobrazeno 2630 krát
Naposledy upraveno: ne., 14. říjen 2018 19:16
Kristýna Michalčíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste