Vytisknout tuto stránku
pá., 26. říjen 2018 18:24

Jason Derulo vystupoval na balkoně pražské TipSport arény

Světoznámý rapper situaci v Holešovicích zachránil Světoznámý rapper situaci v Holešovicích zachránil Zdroj: forbes.com
Praha – Čtvrteční očekávaný koncert v pražské TipSport aréně amerického rappera Jasona Derula nešel zrovna podle plánu. Měl začít v 19 hodin, ale tak tomu nebylo. Před koncertem se totiž podle informací serveru iprima.cz část pódia kompletně zřítila a údajně začaly hořet LED panely. Žádný fanoušek se tedy do haly nedostal.

Po několikahodinovém čekání pořadatel koncertu fanouškům oznámil, že se z bezpečnostních důvodů konat nebude. Zklamané příznivce ale povzbudil devětadvacetiletý Derulo, který zaimprovizoval. Využil balkón arény, zatančil a odehrál své hlavní hity jako Talk Dirty To Me, I Want You To Want me nebo Swalla.

S Jasonem mělo vystupovat i norské duo Marcus & Martinus, které bylo hlavní lákadlo pro mladé fanoušky. Už ve čtvrtek odpoledne při rozhovoru pro televizi Óčko bratři vzbudili velký zájem. Ti se ale na balkoně ukázali jen na chvíli a svým fanouškům napsali omluvný vzkaz na sociální síti.

Internetem se valí laviny videií a tzv. instastories, které zachycují autentické záběry z „koncertu“ jako například u mladých youtuberů Anny Šulcové a Adama Machyta, kteří si i tak atmosféru koncertu užili. A svou přítomností zvedli náladu mladým fanynkám, které sledují YouTube scénu.

Den po koncertu i sám Jason Derulo zveřejnil 4 videa na své sociální síti, které zachycují záběry z jeho včerejšího improvizovaného koncertu.

„Včera večer bylo místo konání prohlášeno za nebezpečné, a tak jsem vystupoval venku na balkoně. I když se koncert přesune na patřičné datum, nemohl jsem nechat moji rodinu s prázdnýma rukama. Lásku a přátelství, které jsme včera sdíleli, bude navždy vryto v mém srdci," píše Jason k videům na Instagramu.

Fanoušci se ale nemusí ničeho obávat. Podle pořádající agentury FP PRO se všichni interpreti do Prahy brzo vrátí.

Zobrazeno 2271 krát
Naposledy upraveno: út., 30. říjen 2018 13:29
Nela Kadlečíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste