Vytisknout tuto stránku
so., 27. říjen 2018 14:37

PINK v Praze? Bohužel ne

Plakát k tour Plakát k tour Zdroj: http://exclaim.ca/images/pink_7.jpg
Všichni fanoušci slavné zpěvačky PINK byli na vrcholu blaha, když se internetem začala šířit zpráva, že mezi městy, které zpěvačka během svého evropského turné s názvem Beautiful Trauma navštíví, bude i Praha. Na internetu vyskakovaly odkazy na nákup vstupenek, na Facebooku vznikla dokonce i událost o konání koncertu. Bohužel se ale jednalo o šíření nepravdivé informace, které má na svědomí portál viagogo.com, který za navýšené ceny přeprodává vstupenky na koncerty, v některých případech dokonce i falešné vstupenky.

Na spoustě portálů je možné nalézt recenze od lidí, kteří lístky zbytečně přeplatily, nebo dostaly falešné.

"Včera jsme byli na Coldplay ve Varšavě - já prošla, přítel ne.. Hodinu to řešil a pak mu řekli, že je falešný.. + dalších XXX naštvaných lidí, co tam stálo s ním. Lístky byly předražené až hanba, ale jelikož jsme netušili a kupovali narychlo, nenapadlo nás to. Pak jsme za ten falešný koupili ve Varšavě na místě za méně než polovinu toho, co nás stály lístky od Viagogo. Nikdy více tihle překupníci!" zní jedna z mnoha reakcí na otázku, zda má někdo s tímto portálem zkušenosti.

Spousta lidí se na zprávu o koncertě PINK nachytala, lístky ale nekoupila. Není totiž kde. Samozřejmě se našli i tací, kteří zprávy ověřovali a varovali ostatní před případnými problémy.

Fanoušci této famózní zpěvačky, jejíž koncerty jsou údajně naprosto nezapomenutelnou kombinací dokonalého zpěvu, skvělé show se spoustou akrobacie, světel a vyjímečných choreografií, mají možnost navštívit koncerty u našich sousedů - v Německu, Polsku i Rakousku. Vstupenky však mizí závratnou rychlostí.

Na konkrétní data a místa se můžete podívat na oficiální stránce zpěvačky https://www.pinkspage.com/events/.

 

 

 

Zobrazeno 2568 krát
Naposledy upraveno: st., 31. říjen 2018 11:27
Denisa Juríčková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste