Vytisknout tuto stránku
ne., 28. říjen 2018 11:34

DJ Martin Solveig míří do Prahy

Oficiální událost koncertu na Facebooku Oficiální událost koncertu na Facebooku Zdroj: https://www.facebook.com/events/1961436980813917/
Praha - Francouzský DJ a producent Martin Solveig vystoupí v pražském klubu Duplex. O show se postará 16. listopadu letošního roku. Duplex se tak těší na vyjímečnou hudební akci, kam jistě zavítají nejvěrnější fanoušci elektronické hudby. 

V Praze Solveig vystoupí po šesti letech, poprvé zahrál jako headliner na festivalu Sensation White v roce 2012. V Duplexu, klubu stojícím přímo na Václavském náměstí, vystoupí od 22 hodin. Jedná se o jednu z akcí s názvem Duplex Presents, který do Prahy přivádí významné osobnosti elektronické hudební scény. Lístky na tuto listopadovou akci lze zakoupit zde. Základní vstupné stojí 1 000 korun. Kdo si chce užít většího pohodlí a kromě jiného také chutného cateringu, může zainvestovat do VIP lístku za 4 500 korun.

Výstřední pařížský DJ do showbyznysu zabrousil před osmi lety, kdy vydal doteď známý singl Hello. Popularitu mu zajistil také videoklip ke zmíněné písni, ve kterém hraje tenis proti dalšímu známému umělci, Bobu Sinclarovi. Na YouTube má singl Hello okolo 78 milionů zhlédnutí. Jeho první deska s názvem Smash oslnila i královnu popu Madonnu, která Solveigovi nabídla spolupráci na jejím albu MDNA a účast na turné k této slavné desce v roce 2012.

 

Zobrazeno 1604 krát
Naposledy upraveno: út., 30. říjen 2018 16:42
Simona Vondrová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste