Vytisknout tuto stránku
st., 31. říjen 2018 16:44

Další příběh Johna Greena se objeví na televizních obrazovkách

První kniha Johna Greena získá svou televizní podobu. První kniha Johna Greena získá svou televizní podobu. Zdroj: knihydobrovsky.cz
Česká republika - Úplně první román Johna Greena Hledání Aljašky půjde do televize v podobě seriálové mini série.

Již v minulosti jsme na filmových plátnech mohli vidět adaptace na Greenovy knihy jako Papírová města nebo Hvězdy nám nepřály, teď však producenti přichází s něčím úplně novým. Tedy s mini televizní sérií podle knihy Hledání Aljašky. Aktuálním plánem je celou knihu rozdělit do osmi epizod. Celého projektu by se měla ujmout společnost Paramount Television, avšak i sám autor bude moci na průběh natáčení dohlédnout jako jeden z producentů. Celý seriál by se měl mimo jiné vysílat na internetové televizi s názvem Hulu a jeho uvedení je se očekává během roku 2019.

Sám John Green také nedávno oznámil, kdo ztvární hlavní postavy jeho knihy. V roli mladého studenta Milese se nám představí Charlie Plummer a role okouzlující Aljašky se ujme Kristine Froseth. Autor se k výběru těchto herců vyjádřil tak, že i když je sám nevybral, moc se mu líbilo jejich vcítění se do postav. Jako malý bonus uvádí, že jsou oba herci fanoušci jeho knih, což mu přijde velice milé.

Hledání Aljašky je o mladíkovi jménem Miles, kterého rodiče pošlou na internátní školu. Zde se seznámí s Aljaškou, která mu obrátí život vzhůru nohama. 

 

Zobrazeno 1746 krát
Naposledy upraveno: út., 6. listopad 2018 20:45
Karolína Manová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste