Vytisknout tuto stránku
čt., 1. listopad 2018 22:36

Leoš Mareš chystá další tři koncerty

Plakát ke koncertům Leoše Mareše Plakát ke koncertům Leoše Mareše Zdroj: Instagram Leoše Mareše
Když vloni Leoš Mareš oznámil, že chystá svůj vlastní projekt nazvaný „Jediný koncert v životě‘‘, nikdo nečekal, že se z pouhého plánu stane každoroční událost a že se z nejznámějšího moderátora v Česku stane člověk, který svými show předčí všechny české uznávané umělce.

Opravdu to vypadalo, že Leoš chystá pouze jeden koncert v pražském Karlíně. Vždyť i v písni Pavla Calty o něm zpívá jako o svém jediném. Skutečnost je ovšem taková, že pořádání koncertů a vystupování zřejmě začalo Leoše bavit. Letos v dubnu uspořádal dokonce dva koncerty, tentokrát už ve vyprodané O2 Aréně. Tyto koncerty měly být náhradou pro ty, kteří se nedostali na původní vystoupení v Karlíně. I přesto, že Mareš neoplývá kdovíjakým hudebním nadáním, všechny show nabídly skvělou podívanou. Zdálo se, že tohle bude definitivní tečka za jeho ne příliš slavnou hudební kariérou. Mareš ale všechny překvapil když v pondělí 29. října oznámil, že příští rok chystá rovnou tři koncerty.

Třetí květnový čtvrtek, pátek a sobota roku 2019 tak budou znovu patřit Leošovi a jeho nadupané show, která se odehraje opět v O2 Aréně. Předprodej vstupenek začíná v pondělí 5. 11. Na svých sociálních sítích se Mareš už stihl pochlubit, že letošní show budou opět o něco víc senzační, než ty předchozí. Fanoušci moderátora a příležitostného zpěváka se ale rozdělili na dva tábory. Polovina z nich je spokojená a jistě si lístek opět koupí. Druhá polovina Mareše kritizuje za to, že z „Jediného koncertu v životě‘‘ se stává každoroční koncertní šňůra, která se rok co rok čím dál víc prodlužuje. Pro některé je také nepochopitelné, proč koncerty pořádá člověk, jehož songy nikdy nebyly nijak umělecky hodnotné. Jisté je ale to, že Leošova show bude zase našlapaná těmi nejmodernějšími a dechberoucími efekty, které konkurují světovým hvězdám a ty české předčí o několik úrovní.

Zobrazeno 2723 krát
Naposledy upraveno: po., 12. listopad 2018 09:44
Eliška Jurasová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste