Vytisknout tuto stránku
so., 3. listopad 2018 19:24

Olomoucké fakulty testovaly, co vydrží

Graf výyledků Graf výyledků Zdroj: Gaudeamus Alkotour 2018
Olomouc - Poslední říjnový večer nepatřil pouze strašidelným maskám a oslavám Halloweenu. Patřil i akci s názvem Gaudeamus Alkotour 2018. Tentokrát se souboj fakult pořádal v tanečním klubu Varna Olomouc, kde se jako speciální host předvedl za mixážním pultem Dj Wich.

Nápad Gaudeamus Alkotour vznikl roku 2010 v Praze a od té doby se pořádá po celé České republice. Je to série akcí, při kterých probíhá souboj na život a na smrt mezi univerzitami či fakultami. Soutěžící disciplína je zde jednoduchá: Vypij, co můžeš!

„Na Gaudeamus Alkotour jsem potkal kamarádku, kterou jsem neviděl 9 let. Bylo to osvěžující. Přišel jsem domů společensky unaven," sdělil Dominik Rašek, student žurnalistiky.

Letošní ročník u nás v Olomouci ovládla Fakulta tělesné kultury s příhodnými 666 vypitými drinky. V těsném závěsu se jich drželi studenti Pedagogické fakulty, kteří si nakonec odnesli stříbro s počtem 637 vypitých skleniček. A třetí příčku obsadili učenci z Cyrilometodějské a teologické fakulty s množstvím 416.

Zobrazeno 1574 krát
Naposledy upraveno: st., 5. prosinec 2018 23:24
Sára Poloučková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste