Vytisknout tuto stránku
so., 3. listopad 2018 20:15

Leoš Mareš plánuje další tři koncerty v pražské O2 aréně

V roce 2019 Leoš předvede svou show rovnou třikrát V roce 2019 Leoš předvede svou show rovnou třikrát Zdroj: leosmares.cz
Praha – Známý moderátor a zpěvák Leoš Mareš oznámil na své sociální síti další koncerty. Tentokrát si pro své věrné fanoušky připravil rovnou tři. Proběhnou ve dnech 16., 17. a 18. května 2019 v 19 hodin v pražské O2 aréně. Po svých dvou vyprodaných dubnových koncertech se rozhodl posunout svou tvorbu ještě dál. Milovníci Mareše se můžou tak těšit opět na další překvapení. Kromě většiny písniček a bílého kožichu bude úplně vše nové.

Prodej lístku začíná 5. 11. v 8 hodin. Lze je zakoupit v síti Ticketportal.cz a cena lístku se pohybuje od 990 Kč. Skvělým zážitkem pro fanoušky je vstupenka typu Golden Circle v ceně 2490 Kč, která zahrnuje stání přímo uprostřed scény a přednostní vstup do arény dvě hodiny před začátkem koncertu.

Jeho koncertní kariéra začala minulý rok, kdy oznámil svůj jediný koncert v životě. Z jeho jediného koncertu v životě se vyklubaly další dva tento rok a pro příští rok opět nezaváhal. Není divu, že se potýká s dotazy, jak prohlášení Jediný koncert v životě myslel.

,, Když jsem svůj první koncert před dvěma lety připravoval, tak jsem si myslel, že bude opravdu jediný. Ale protože se mi to zalíbilo a lidem taky, změnil jsem názor. Je potřeba dodat, že žádné další koncerty, ani dva letos, ani ty tři na příští rok už jako jediné nebo poslední deklarovány nebyly. Já to na tom obrovském podiu prostě miluju. Vždycky jsem jen hvězdy uváděl a najednou jsem si to mohl sám zkusit. Bylo to samozřejmě opojné a já jsem při nabídce dalších koncertů na rok 2018 a poté 2019 nedokázal odolat. Tak se nezlobte,'' sděluje Mareš na Instagramu.

Moderátor je jedna z nejvlivnějších osob v České republice. Jeho Instagram sčítá skoro 700 tisíc sledujících. Proto je tváří spoustu kampaní a reklam. V tomto roce je převážně nejdiskutovanější osobou, jelikož se stal ,,obětí‘‘ One Man Show, která vyvolala velký rozruch.

Zobrazeno 2320 krát
Naposledy upraveno: so., 3. listopad 2018 21:26
Nela Kadlečíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste