Vytisknout tuto stránku
čt., 15. listopad 2018 18:19

Ostravská hudební scéna přivítá legendu

Lincoln Berrett alias High Contrast Lincoln Berrett alias High Contrast Zdroj: Hospital Records
Ostrava - Černé srdce republiky uvítá jednoho z nejvyhledávanějších představitelů drum n bassové hudební scény, britského High Contrast. V pátek 16. listopadu zahraje svůj set v klubu Fabric.
Program Lincolna Barretta, alias High Conrast je jistě nabitý, přesto ale nezapomněl do svého koncertního turné zařadit Ostravu. Ukáže se tak svým tamním fanouškům opět po roce, kdy v dubnu 2017 přijal pozvání na festival
Let It Roll On Tour, aby představil nové album Night Gallery (2017). Letos si zahraje v klubu Fabric, který sice nabízí komornější atmosféru, ale po lístcích v předprodeji se zaprášilo. Ostrava je zařazená jako poslední místo, které High Contrast letos v České republice navštíví.
Velkolepý zážitek zajišťuje i sám prostor akce, klub Fabric nedávno prošel rozsáhlou rekonstrukcí a návštěvníci se rozhodně mohou těšit na nezapomenutelný večer. „Nová čistě liquid & mainstream DnB noc! Už máš dost neurofunku a plechařin? Tak tohle bude večer přímo pro tebe,“ dodali sami organizátoři. Publikum se může těšit také na ostravské vycházející hvězdy Madface a Femfing, kteří se postarají o rozehřátí nohou na dlouhou noc.
Šestnáct let na scéně
Angličan Lincoln Barrett je hudební autor, který vystupuje pod pseudonymem High Contrast už od roku 2002, kdy vydal své první album. Jeho druhé album DnB magazín Knowledge vyhodnotil jako jedno ze tří nejlepších alb posledních deseti let. Netrvalo dlouho a prestižní stanice BBC Radio 1 si Berretta pozvala do své Essential mix show, díky čemuž se dostal do širšího povědomí. V současnosti nahrává a vystupuje pod nahrávacím labelem Hospital Records, který patří mezi nejposlouchanější.
Dnes je jedním z nejuznávanějších ve svém oboru a moc dobře to ví i taková jména jako Missy Eliot nebo The Streets, kteří ho v minulosti přizvali k remixu jejich písní.
Zobrazeno 1456 krát
Naposledy upraveno: so., 17. listopad 2018 16:47
Adriana Kosmáková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste