Vytisknout tuto stránku
út., 27. listopad 2018 22:33

Policie České republiky rozdává na Olomoucku radost

Policisté na Olomoucku darovali seniorům vánoční hvězdy. Policisté na Olomoucku darovali seniorům vánoční hvězdy. Zdroj: PČR OL
Olomoucký kraj – Policie ČR a občanští zaměstnanci se v úterý tohoto týdne rozhodli udělat radost několika seniorům na Olomoucku. Rozdali bezmála dvě stovky vánočních hvězd.

Úsměvy na rtech policisté vykouzlili v domovech pro seniory ve Vésce, Chválkovicích a Hrubé Vodě. Nejenže seniorům darovali jeden z vánočních symbolů, ale také si s nimi popovídali a popřáli jim hezké svátky.

 

Tato dobročinná akce se neuskutečnila poprvé, odstartovala už v roce 2016 a sklidila velký úspěch. Darováním hvězdy podpořili policisté a zaměstnanci nejen jednu, ale hned dvě dobré věci. Zakoupením této květiny se zapojili do charitativní sbírky, kterou od roku 2014 každoročně organizuje nadace Šance, a její výtěžek, který letos činí bezmála 65 tisíc korun, poputuje na pomoc dětským pacientům bojujícím s leukémií na hematoonkologickém oddělení Dětské kliniky Fakultní nemocnice v Olomouci.

Zobrazeno 1335 krát
Naposledy upraveno: so., 1. prosinec 2018 19:41
Tereza Saláková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste