Vytisknout tuto stránku
po., 3. prosinec 2018 11:11

Známe výsledky Czech social awards

Tamara Klusová předává cenu Markétě Frank Tamara Klusová předává cenu Markétě Frank Zdroj: Facebook Czech Social Awards
Praha - Jako už tradičně, i letos proběhlo 1. prosince v hotelu Hilton vyhlášení nejinspirativnějších lidí českého internetu a sociálních sítí. Poprvé letos se tato akce uskutečnila pod názvem Czech social awards a s novým názvem přibyly i nové kategorie. Ty celkově reflektují šíření podnětných myšlenek a užívání nových komunikačních médií. Celý galavečer vysílala v přímém přenosu Prima Cool.

Kromě tradičních kategorií, jako jsou Video bloger/ka roku, Instagram roku, Bloger/ka roku a Cosmo objev roku přibylo v šestém ročníku ankety i Fun & Entertainment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change a Fair Play. Zcela speciální je pak kategorie Go Global, jejíž vítězky Anna Sulc za Českou republiku a Lucy Pug za Slovensko budou mít možnost reprezentovat anketu i na udílení Global Social Awards. Udílení celosvětových cen proběhne v květnu v Praze a přiláká tak největší světové osobnosti online medií.

Anna Sulc si kromě ceny Go Global vysloužila ještě další dvě vítězství, a to v kategorii Instagram roku a Videoblogerka roku. „Děkuju za každou zprávu, komentář, hlas podporu. Nechápu co se dnes stalo, ale vděčím za to jen vám“, uvedla influencerka na svém instagramu.

Velké úsilí a propracovaná videa zúročil také youtuber Karel Kovář alias Kovy, který uspěl v kategorii Fair Play a Social Impact & Change. Kovy se ve svých videích snaží zajímavým způsobem komentovat polické a společenské dění, což je vzhledem k jeho dosahu velmi užitečné.

Mezi dalšími oceněnými byla například Shopaholic Nicol, Dva tátové, nebo Markéta Frank, která se do natáčení pustila s plnou vervou teprve v letošním roce. „Pořád mi moc nedochází, co se vlastně včera stalo. Když zaznělo moje jméno, srdce mi bušilo jako o závod a byla jsem v takovém tranzu, že si ani nepamatuju, jak jsem na to pódium došla. Takže ještě jednou vám neskutečně moc děkuju, jste úplně neuvěřitelní. Je to pro mě ta nejkrásnější zpětná vazba na moji tvorbu a upřímně i splnění mého velkého snu,“ uvedla bloggerka na svém účtu.

Celým večerem provázeli Soňa Skoncová a Ondřej Vodný, nechyběla ani hudební vystoupení nejen českých interpretů Mikolase Josefa, Justina Jesso s hitem Stargazing, Sharloty, Pavla Callty a dalších.

Zobrazeno 1423 krát
Naposledy upraveno: st., 5. prosinec 2018 20:20
Linda Judasová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste