Vytisknout tuto stránku
po., 3. prosinec 2018 15:29

Blizzard spouští další rozšíření pro Hearthstone

Hearthstone: Rastakhan's Rumble Hearthstone: Rastakhan's Rumble Zdroj: Facebook Hearthstone
Kalifornie - Populární internetovou karetní hru Hearthstone čeká další rozšíření s názvem Rastakhan's Rumble. V pořadí desáté rozšíření se tématicky odehrává během ohromného gladiátorského turnaje svolaného trolím králem Rastakhanem.

Hráči se mohou těšit na 135 zbrusu nových karet a zrovna tak na novou funkci Overkill. Ta funguje tak, že pokud hráč minionem, zbraní nebo kouzlem zničí jiného miniona a ještě mu zbude rezerva, spustí se efekt Overkillu. Každé povolání dostane hned dvě legendární karty, jak už je tenhle rok zvykem. Zároveň je nová expanze vybaví také Spirity, kteří nemohou útočit, začínají ukrytí a mají výrazný dopad na hru, pokud zůstanou naživu.

Rastakhan's Rumble se spouští 4. prosince, již teď si mohou hráči předkoupit balíky. Zvláštní nabídka zahrnuje hned 50 balíků, exkluzivní pozadí karet a šamanského hrdinu, kterým není nikdo jiný než samotný král Rastakhan. Podobně jako u minulých rozšíření se i teď o pár dní později spustí i vedlejší kampaň pro jednoho hráče, ve které si lze zvolit gladiátora, který vstoupí do arény a porve se o titul šampiona.

Zobrazeno 2059 krát
Naposledy upraveno: st., 5. prosinec 2018 21:12
Jakub Loukota

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste