Vytisknout tuto stránku
út., 22. leden 2019 18:25

Ariana Grande poprvé v Praze

Praha poprvé uvítá Arianu Grande Praha poprvé uvítá Arianu Grande Zdroj: eonline.com
Praha - Popová zpěvačka Ariana Grande oznámila své celosvětové turné, v rámci kterého navštíví i Prahu. Obdivovatelé Ariany tak mohou zavítat 8. září 2019 v 19:30 do pražské O2 arény, kde zazní singly z nového alba Sweetener. Fanoušci se mohou těšit na hity No Tears Left To Cry, God Is A Woman nebo Breathin', ale také na starší písně a nejnovější singly z alba Thank U, Next, které vyjde 8. února. Vstupenky jsou dostupné na www.ticketportal.cz a pohybují se mezi 1590 Kč - 2490 Kč.
Nový klip 7 Rings youtube.com

Celosvětové turné Ariana odstartuje v březnu ve své rodné Americe. Další zastávkou je Evropa, kde 17. srpna rozproudí fanoušky z Londýna. Energetický koncert zažijí zpěvaččini příznivci i v Amsterdamu, Paříži, Vídni nebo Dublinu. Celkově Američanka navštíví devatenáct evropských měst. 

Ariana Grande začala svou hudební kariéru v roce 2013 s albem Yours Truly. Další deskou bylo My Everything a Dangerous Woman. Na nejnovějším hudebním díle Sweetener vydané minulý rok hostují i známé tváře jako Pharrell Williams, Nicki Minaj nebo Missy Elliott.

Zpěvačku v květnu 2017 poznamenal teroristický útok v Manchesteru, který se odehrál po jejím koncertě. Na konci čtvrtého alba připomíná tuto tragickou událost. Píseň prodlouženou o necelou minutu ticha Get Well Soon věnuje všem obětem teroristického útoku.

Momentálně dobývají svět singly Thank U, Next, Imagine nebo nový klip k singlu 7 Rings. 

Zobrazeno 5044 krát
Naposledy upraveno: so., 26. leden 2019 12:51
Nela Kadlečíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste