Vytisknout tuto stránku
st., 30. leden 2019 11:55

Eurovize 2019: Víme, kdo nás bude reprezentovat

Lake Malawi bude letošním zástupcem na Eurovizi Lake Malawi bude letošním zástupcem na Eurovizi Zdroj: EuroContest.cz
Česká televize oznámila v pondělí 28. ledna výsledky národního kola pro Eurovizi 2019. Soutěže se zúčastnilo celkem osm interpretů se svými písničkami, ale probojovat se do světové soutěže Eurovision Song Contest mohl pouze ten nejlepší.

Už v průběhu hlasování bylo dost zřejmé, že kapela Lake Malawi má tak trochu navrch. To se však mohlo do posledního okamžiku změnit. Dnes už bez jakýchkoliv pochyb víme, že letos bude české barvy hájit právě zmíněná kapela s písní Friend Of A Friend.

V rozhovoru pro EuroContest.cz vítězové zmínili, jak se těší do izraelského Tel Avivu, kde se letos od 14. do 18. května Eurovize koná, a také to, jestli se finální verze písničky bude nějak lišit od stávajícího znění. "Těšíme se i na surfování," zmiňuje zpěvák Albert Černý. Lake Malalwi se chystají natočit nový klip, do kterého chtějí zapojit i fanoušky. 

Už víme i s kým se Lake Malawi utkají. Česká republika je v tzv. koši číslo 5, kde se v hudebním ringu utká s Belgií, Rakouskem, Maďarskem, Švýcarskem a Nizozemskem. Jestli kapela bude soutěžit v prvním nebo druhém semifinále se dozvíme brzy. 

Kapele budeme držet palce, aby zazářila podobně, jako loňský zástupce Mikolas Josef. 

Zobrazeno 1769 krát
Naposledy upraveno: st., 30. leden 2019 12:08
Gabriela Sýkorová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste