Vytisknout tuto stránku
st., 27. únor 2019 18:08

Hozier vystoupí poprvé v Česku

Zpěvák, kytarista a skladatel Hozier Zpěvák, kytarista a skladatel Hozier Zdroj: facebook umělce
Praha – Osmadvacetiletý irský zpěvák Hozier 27. srpna 2019 poprvé vystoupí v České republice. Koncert se uskuteční v pražském Foru Karlín, kde hudebník představí své nové album Wasteland, Baby! Koncert začíná ve 20 hodin. Cena základního vstupného je 890 Kč. Lístky jsou k dostání na goout, ticketmaster a ticketportal .

Píseň Take Me To Church v roce 2013 obletěla celý svět a později se k ní přidal i černobílý klip odsuzující homofobní násilí v Rusku. Díky tomuto dílu získal Hozier, celým jménem Andrew Hozier-Byrne, nominaci na Grammy a dostal se do širšího povědomí všech posluchačů. Šest platinových ocenění, tímto úspěchem se může pyšnit album Hozier z roku 2014, na kterém je již zmíněný singl Take Me To Church, ale i písně Someone New a Work Song. Mezi další úspěchy kytaristy, zpěváka a skladatele patří soundrack k filmu Legenda o Tarzanovi.

Už od 1. března letošního roku si můžou fanoušci zakoupit nové studiové album Wasteland, Baby!, na kterém je 14 skladeb. Singl Movement z nové desky má už přes 21 milionů streamů a titulní píseň Wasteland, Baby! má ve svém playlistu i bývalý prezident Barack Obama.

Zobrazeno 2465 krát
Naposledy upraveno: čt., 28. únor 2019 08:48
Kristýna Krejčí

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste