Vytisknout tuto stránku
po., 15. duben 2019 19:08

POZVÁNKA: Čeští para hokejisté potřebují vaší pomoc, přijďte je podpořit i Vy!

Maskot šampionátu tučňák Samson Maskot šampionátu tučňák Samson Zdroj: www.paraostrava2019.cz
Ostrava – Po vypadnutí extraligových Vítkovic z play-off a po Superfinále florbalu hostí OSTRAVAR Aréna další velkou akci. Není to nic menšího než Mistrovství světa v para hokeji.

Na přelomu dubna a května, konkrétně od 27. dubna do 4. května, si mohou fanoušci hokeje zkrátit čekání na světový šampionát v Bratislavě právě touto akcí. Hokejoví bojovníci na svých saních svedou boj o medaile na domácím turnaji. Mimo české barvy se v Ostravě představí výběry Švédska, Itálie, USA, Kanady, Norska, Jižní Koreji a Japonska.

Vstupné a doprovodný program

Organizátoři stanovili dobrovolné vstupné v minimální výši 50 Kč. Všechny vstupenky jsou na sezení a zároveň umožňují divákovi zhlédnout celodenní program, tedy vidět všechny zápasy daného hracího dne. Mimo zápasy se mohou návštěvníci zabavit ve fanzóně. Tam si mohou vyzkoušet střelbu na branku z hokejových saní, zatrsat společně s maskotem tučňákem Samsonem na živou hudbu, odpočinout si v chill-out zónách nebo zakoupit oficiální merchandising turnaje, který je možné pořídit pouze v areálu OSTRAVAR Arény.

Český národní tým vstupuje do turnaje utkáním proti Japonsku v sobotu 27. dubna od 15:00 a Vy byste tam rozhodně neměli chybět! Pro další informace, podrobnější program a aktuality navštivte webové stánky turnaje www.paraostrava2019.cz. Přijďte i Vy podpořit naše borce a společně s nimi prožít jejich cestu za úspěchem.

Zobrazeno 2147 krát
Naposledy upraveno: po., 15. duben 2019 20:13
Tobiáš Rončka

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste