Vytisknout tuto stránku
so., 20. duben 2019 03:18

R&B zpěvačka Jessie J znovu zavítá do České republiky

Jessie J zazářila na loňském Colours of Ostrava Jessie J zazářila na loňském Colours of Ostrava Zdroj: colours.cz
Jessie J po loňském úspěchu na Colours of Ostrava opět zazpívá v České republice. Tentokrát však v Praze. Ve Foru Karlín se objeví už příští úterý 23. dubna v sedm hodin večer. Představí zde své zatím poslední album pojmenované R.O.S.E., které vyšlo v květnu 2018. Vstupenky na pražský koncert je stále možné si zakoupit, a to na serveru Viagogo nebo Ticketportal.

“Vše, co se stalo během těch tří let, co jsem nevystupovala, se dá schovat do čtyř slov v rámci akronymu R.O.S.E. -  Realizations, Obsessions, Sex and Empowerment. Zamýšlela jsem se nad svým životem. Nejtěžší na tom, když jste umělec, je to, že si musíte otevřít své rány, abyste zahojili ty, které mají další lidé. A často se nedostává času na to, abyste se uzdravila sama. Potřebovala jsem být s vlastními skutečnými pocity. Hudba, kterou jsem dělala, mě nebavila a chtěla jsem skládat hudbu, která by mě přenesla do mých pocitů. A na to musím být skutečně silná. Dosáhla jsem toho, že jsem šťastná tam, kde jsem,” popisuje dále zpěvačka své poslední album.

Jessie J dnes už patří k největším globálním hvězdám současnosti. Od chvíle, kdy zvítězila v anketě BBC Sound Of 2011, prodala už miliony alb. Její hity jako Price Tag, Nobody's Perfect nebo Bang Bang, ke kterému přivzala Arianu Grande a Nicki Minaj, okupovaly první místa hitparád. Jednatřicetiletá zpěvačka a skladatelka zpívala i pro britskou královnu, získala Brit Awards, pětkrát cenu MOBO i nominaci na Grammy. Své ambice však nikdy neskrývala a nepotrpí si ani na falešnou skromnost.

“Hodně se snažím, protože doufám a modlím se, že jednoho dne se lidé podívají zpět a řeknou - ona fakt uměla zpívat. A to je to, co mě pohání dále,” uvedla zpěvačka v rozhovoru pro Youtube kanál Broadly.

Jessica Ellen Cornish, známá pod uměleckým pseudonymem Jessie J, se narodila v Londýně. Zde také o něco později podepsala smlouvu s hudebním vydavatelstvím Sony/ATV Music Publishing, kde se prosadila jako textařka pro americké zpěváky Chrise Browna, Miley Cyrus či Aliciu Keys. Hudba Jessie J je známá jako netradiční kombinace několika hudebních stylů. Ve svých písních kombinuje soulové vokály s R&B, pop music nebo hip hopovými beaty.

Zobrazeno 1442 krát
Naposledy upraveno: so., 20. duben 2019 14:58
Iveta Konečná

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste