Vytisknout tuto stránku
so., 20. duben 2019 22:38

Pražskou Náplavku rozezní mladé hlasy

Loď Cargo Gallery Loď Cargo Gallery Zdroj: Martin Fryč
Zažijte příjemný kulturní večer v netradičních prostorách v centru Prahy. V úterý 4. června se uskuteční již druhý ročník akce s názvem Po múze, konat se bude na lodi Cargo Gallery od 19 hodin.

Na co se můžete těšit?

Vystoupí asi dvacítka mladých umělců, především zpěváků, které zatím příliš neznáme, ale jejichž budoucí kariéra vypadá velmi slibně. Je mezi nimi například Michal Horák, Marcela Laurinová, Felicita Prokešová nebo David Rohlíček. Spolu s nimi na jednom pódiu zazpívají známé osobnosti, jako je herečka Ivana Korolová, Přemysl Pálek, Erika Fečová a další. Sluch návštěvníků uhranou tóny hudby vážné, ale i populární. Šansonové, ale i jazzové. Na své si zkrátka přijdou všichni.

Poselstvím celé akce, na níž umělci vystupují bez nároku na honorář, je spojit svět známých osobností se světem studentským, a tím mladým lidem pomoci prorazit a nastartovat kariéru. Během celého večera bude navíc na lodi probíhat výstava obrazů výtvarnice Simony Ofelie Penniman.

Jedná se již o druhý ročník této kulturní akce. Ten první proběhl před dvěma lety na stejném místě. Po boku mladých zpěváků vystoupil například trapnokouzelník Richard Nedvěd, zpěvák Pavel Vítek nebo jazzman Chuck Wansley.

Pořadatelům se pro letošek podařilo zajistit podporu ze strany hlavního města Prahy a Herecké asociace. Neváhejte a určitě dorazte. Bude to stát za to. Vstupenky pořídíte přímo na místě v den konání akce za 100 korun.

Zobrazeno 1339 krát
Naposledy upraveno: ne., 21. duben 2019 14:37
Dominik Rašek

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste