Vytisknout tuto stránku
út., 23. duben 2019 10:38

Písničkář rickoLus vyrazí na evropské turné

Americký písničkář rickoLus. Americký písničkář rickoLus. Zdroj: archiv rickoLus
ČR – Floridský písničkář rickoLus se vrací do Evropy s novým EP Archways, které bude obsahovat převážně skladby s klavírním doprovodem. V rámci turné navštíví například Německo či Francii, ale také celkem 14 míst v České republice. Navíc jde o letošního headlinera na malém festivalu MišMaš v Bojkovicích.

Pro vedoucího pobočky Starbucks v americkém Jacksonville to bude šesté turné v Česku., z toho čtyřikrát sólové. Minulý rok přijel v rámci projektu Hurricane party (HP), který má na svědomí společně s autorem, který si říká Bleubird. V projektu HP se věnují experimentální hudbě a vystupují nejčastěji v bílých kombinézách. Jejich společné písně jsou dostupné na Spotify.

Společně s Bleubirdem vystoupí i na bojkovickém festivalu MišMaš, který se koná 21. a 22. června 2019 na statku Ústsko. Vstupenky budou v předprodeji od května, více informací na www.mismas.org.

Kromě dvou vystoupení na MišMaši se rickoLus se svým novým EP představí i na dalších 13 místech po celé republice. A to:
29/5 Praha
30/5 Český těšín
31/5 Kopřivnice
1/6 Slavičín
3/6 Brno
4/6 Tábor
5/6 Strakonice
6/6 Telč
7/6 Rožnov pod Radhoštěm
8/6 Vernéřovice
10/6 Olomouc
11/6 Všetaty
12/6 Kutná Hora

Kluby, ve kterých bude hrát, ještě nejsou zveřejněny. Všechny aktualizace, které se týkají turné budou dostupné přes rickoLův instagramový účet @iamrickolus.

 

Zobrazeno 1248 krát
Naposledy upraveno: út., 23. duben 2019 20:37
Kristýna Sudková

To, že nepoznám levou a pravou stranu, ještě neznamená, že nevím kam jít.

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste