Vytisknout tuto stránku
út., 30. duben 2019 14:23

Leoš Mareš po roce zazpívá v O2 aréně. Vystoupí celkem třikrát

Tři koncerty Leoše Mareše. Tři koncerty Leoše Mareše. Zdroj: Oficiální událost koncertů Leoše Mareše
Praha - Leoš Mareš si po úspěších z minulých let zopakuje sérii koncertů v pražské O2 aréně. Vystoupí celkem třikrát, první vystoupení se uskuteční ve čtvrtek 16. května, další dvě ho budou následovat. Fanoušci známého moderátora se tak mohou těšit na velkou show a hvězdné hosty.

Známý český moderátor Leoš Mareš se na pódia vrátí také jako zpěvák. Minulý rok dokázal největší českou halu dvakrát vyprodat. Letos budou koncerty dokonce tři, a to předposlední květnový víkend od čtvrtka do neděle. První z vystoupení proběhne ve čtvrtek 16. května, další poté v pátek a poslední v sobotu. O Marešových koncertech víme, že nikdy nejsou úplně stejné a na každém z nich se objeví jiní hosté. ,,Kromě bílého kožichu a většiny písniček bude nové všechno," řekl.

Letošní koncerty nabízí další novinku. Tou je vstupenka "Golden Circle", která kromě stání přímo uprostřed scény garantuje také vlastní bar a přednostní vstup do 02 arény dvě hodiny před začátkem vystoupení. Tato VIP vstupenka stojí 2 490 korun. Klasické vstupenky se pohybují od 990 korun výše. Zakoupit je lze v síti Ticketportal. 

Více informací můžete sledovat na oficiálním Instagramu Leoše Mareše @leosmares, nebo na Facebooku Leoš Mareš Live, kde je velmi aktivní. ,,Já to na tom obrovském pódiu prostě miluju. Vždycky jsem jen hvězdy uváděl a najednou jsem si to mohl sám zkusit. Bylo to samozřejmě opojné a já jsem při nabídce  dalších koncertů na rok 2018 a poté 2019 nedokázal odolat," svěřil se na Instagramu. Z Marešových vyjádření je jasné, že se bude jednat o velkou událost a jeho příznivci by si tak koncerty jistě neměli nechat ujít.

Zobrazeno 1694 krát
Naposledy upraveno: čt., 2. květen 2019 22:20
Simona Vondrová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste