Vytisknout tuto stránku
st., 8. květen 2019 17:58

Alvaro Soler začal tour Mar De Colores v pražské Tipsport aréně

Fanoušci Alvara Solera si koncert užili Fanoušci Alvara Solera si koncert užili Zdroj: Kristýna Michalčíková
Praha - V úterý 7. května dorazil do Prahy španělský autor celosvětového hitu Sofia, Alvaro Soler. Na jeho první show z tour Mar De Colores přivezl do Prahy plno barev a španěslkých rytmů. 

Ve 21:00 se podle harmonogramu na stage dostavil rodák z Barcelony, 28letý Alvaro Soler s písničkou No te Vayas a pódium se rozzářilo všemi barvami. Na koncert dorazila každá věková kategorie. Od dětí po starší generace. A všichni si užívali neskutečný nával latinské energie, které má Soler na rozdávání. V půlce koncertu přiměl své fanoušky si dát do těla a celá Tipsport aréna začala na zpěvákův pokyn dřepovat a skákat společně s ním. Soler poznamenal, že na konci tour bude mít určitě skvělou kondičku. Z efektů, které se s každou písničkou měnily, jen přecházel zrak. Tour Mar de Colores tak odpovídá názvu, který v překladu znamená moře barev. Do playlistu kromě songů ze stejnojmeného alba Mar de Colores přidal rádiové hity jako je například Animal či Sofia.

Po celou dobu turné bude předskokanem Kelvin Jones od kterého můžete znát například písničku Only Thing We Know. Ten nastoupil na pódium ve 20:00 a zhruba půl hodiny hrál publiku svoje písničky. Ačkoli moc lidí texty neznalo, atmosféra byla až dojemná. Svítící mobily doprovázeli jeho písničky o životě a Jonese fanoušci dohnali k slzám.

Na světelnou show plnou barev a latinské hudby přišlo přes šest tisíc návštěvníků. Soler bude pokračovat po celé Evropě a poslední koncert odehraje  v Německu v září letošního roku.

Zobrazeno 1777 krát
Naposledy upraveno: so., 11. květen 2019 09:40
Kristýna Michalčíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste