Vytisknout tuto stránku
ne., 12. květen 2019 14:38

Recenze: TianDe aneb jak jsem se zbavila akné

Produkty řady Master Herb Produkty řady Master Herb Zdroj: http://tiande-mm.cz
Asi do svých osmnácti let jsem patřila mezi šťastlivce s poměrně hezkou pletí bez akné a nedokonalostí. Myslela jsem si, že po překročení plnoletosti a odeznění puberty už mě toto opravdu mine. Jak naivní jsem byla. S přibývajícími starostmi a stresem, který mě potkával například v rámci předmaturitního období se totiž začaly dít divy a já jsem začala trpět opravdu silnými projevy akné, které nejen že nehezky vypadaly, ale také poměrně hodně bolely. Zkrátka nic příjemného.

Vyzkoušela jsem nejrůznější produkty z drogérií, parfumérií, od kosmetiček nebo přímo od kožní lékařky, než se mi dostala do rukou značka ruské přírodní kosmetiky TianDe. Jejísložení je podle starých přírodních receptur z Tibetu, Altaje a Číny. Z počátku jsem byla poměrně skeptik, ale postupem času jsem značce začala dávat větší a větší naděje. Do rukou se mi opakovaně dostala řada produktů Master Herb a to konkrétně produkty: Čistící gel, pleťová voda, krém a čistící maska proti akné.

Ačkoliv to může znít jako z úst Horsta Fuchse, je to neuvěřitelné, ale změny se projevily doopravdy velmi brzy. Velké a bolavé pupínky se na pleti tvořily méně a méně.

Z celé této sady mě nejvíce zaujal krém a čistící gel, které hodnotím doopravdy pozitivně, dlouho vydrží, zanechávají viditelné výsledky a v případě, že nechcete investovat do všech produktů, bohatě si vystačíte jen s nimi. Co se týče pleťové masky, nemám žádných výhrad k samotnému produktu, ale pouze k formě použití. Maska je plátýnková, což znamená, že ji využijete jen jednou a konec. Klasickou verzi v tubě, která by byla mnohem ekologičtější firma bohužel nevyrábí. Podobný problém mám i s pleťovou vodou, která je k pleti velmi šetrná, na rozdíl od podobných produktů vůbec nevysušuje a skvěle doplňuje další produkty této řady. Její nevýhodou ovšem je, že se prodává v 60 mililitrových lahvičkách, které připomínají spíše větší vzorečkové balení a vydrží opravdu velmi krátkou dobu.

Nicméně jsem byla s řadou této pečující kosmetiky opravdu spokojená, svůj účel splnila velmi dobře, čehož si nevšímám jenom já ale i mé okolí. Jediným nedostatkem je tedy u některých produktů forma balení a lehce nepříjemná vůně, kterou jsem jí ale kvůli skvělým výsledkům opravdu schopná odpustit. Na zvážení každého je poté cena produktů, která sice převyšuje výrobky z drogerie, ale myslím, že za cenu zdravé pleti se vyplatí.

Hodnocení: 80%

Zobrazeno 4862 krát
Naposledy upraveno: ne., 12. květen 2019 19:45
Linda Judasová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste